Θανατηφόρο τροχαίο στην Κορίνθου – Πατρών: Γνωστός επιχειρηματίας από την Πάτρα ο ένας νεκρός

Γνωστός επιχειρηματίας από την Πάτρα είναι ο ένας εκ των δύο νεκρών στο σφοδρό τροχαίο που συνέβη στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Αλεξίου, ο οποίος ασχολείτο με την εστίαση και ήταν ο ιδιοκτήτης του ξακουστού Beer Society.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, με τους φίλους και τους γνωστούς του να μην μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 69χρονος επιχειρηματίας είχε ασχοληθεί επί χρόνια με τα κοινά και την Αυτοδιοίκηση. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Τζανάκου ενώ είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Παραλίας επί δημαρχίας Ηλία Ζαχαρόπουλου.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω, μου είναι αδύνατον να το συνειδητοποιήσω” είπε συγκλονισμένος στην ιστοσελίδα ο Νίκος Τζανάκος.

νεκρός επιχειρηματίας
Ο 69χρονος επιχειρηματίας που έχασε τη ζωή του. Φωτογραφία: thebest.gr

Ο Δημήτρης Αλεξίου, πατέρας τριών παιδιών -του Σταμάτη, του Θράσου και της Δήμητρας- και αδελφός της γνωστής καθηγήτριας Άννας Αλεξίου, ήταν από τους επικεφαλής του αγώνα των κατοίκων της Παραλίας Πατρών εναντίον της εγκατάστασης και λειτουργίας κεντρικού πράσινου σημείου στην συνοικία Χαραλαμπόπουλου.

Για το θέμα αυτό είχε μιλήσει τελευταία φορά στο thebest στις 21 Σεπτεμβρίου, με δυναμισμό και διεκδικητικότητα.

Το τροχαίο συνέβη όταν ένα ταξί στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, σταμάτησε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, λόγω βλάβης.

Αμέσως μετά, ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε και το οδηγούσε 73χρονος, φέρεται να μείωσε ταχύτητα ή να σταμάτησε στην ΛΕΑ, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει με το σταθμευμένο ταξί. Εκείνη την στιγμή, για λόγους που επίσης διερευνώνται, ένα τρίτο όχημα που οδηγούσε ο 69χρονος Δημήτρης Αλεξίου, συγκρούστηκε με το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του 73χρονου. Οι οδηγοί του δεύτερου και τρίτου αυτοκινήτου βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ