Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η αντίδραση του για το καπνογόνο που έπεσε πάνω στην σκηνή

Δημόσια τοποθέτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου προκάλεσε το περιστατικό με καπνογόνο που πετάχτηκε πάνω στην σκηνή της συναυλίας του.

Το βράδυ της Παρασκευής ο καλλιτέχνης εμφανιζόταν στο Matala beach festival στην Κρήτη όταν κάποιο από τα καπνογόνα που άναψαν θαυμαστές του έπεσε πάνω στην σκηνή.

Σήμερα με ανάρτηση στο Facebook ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου  ζήτησε να σταματήσει άμεσα «η ιστορία» με τα καπνογόνα, «πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου:

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα.

Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο -για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου.

Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα». Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου.

Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα.

Θ.Π.

24/06/23»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ