Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τελέστηκε το τρισάγιο στο Τατόι – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου  τέλεσε σήμερα η οικογένειά του στο Τατόι, καθώς συμπληρώθηκαν εννέα ημέρες από τον θάνατό του.

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Εικόνες από το δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια – ΒΙΝΤΕΟ

Το τρισάγιο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Παρέστησαν οι τρεις γιοι του με τις συζύγους τους, η κόρη του Αλεξία, η χήρα του Άννα-Μαρία και οι αδελφές του, η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία και η Ειρήνη.

Το τρισάγιο στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η επίσκεψη της οικογένειας στην Άννα Μαρία και οι επόμενες κινήσεις

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, τα μέλη της οικογένειας έφτασαν στο Τατόι με βαν και συνοδεία περιπολικών. Σημειώνεται ότι δεν επετράπη στους πολίτες να εισέλθουν στον χώρο.

Αποχωρώντας από τα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι, το αυτοκίνητο του Παύλου ήταν το μόνο με ανοιχτό παράθυρο. Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά χαιρέτησε τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο και τους δημοσιογράφους.

Βορίδης για την παρουσία του στην κηδεία του τέως βασιλιά: Είχα πρόσκληση από την οικογένεια

Στην ίδια εκπομπή μεταδόθηκαν οι εικόνες από την άφιξη των αυτοκινήτων της Άννας Μαρίας και του Παύλου, στο Τατόι.

Σημειώνεται ότι πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ σχεδιάζουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα. Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Παύλος φαίνεται πως αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα μαζί με την σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και κάποια από τα πέντε παιδιά τους, μιας και τα περισσότερα από αυτά είναι πλέον μεγάλα και έχουν τραβήξει τον δικό τους δρόμο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ