Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η επίσκεψη της οικογένειας στην Άννα Μαρία και οι επόμενες κινήσεις

Στο σπίτι που διέμεναν οι γονείς τους πριν από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν σήμερα τα παιδιά της οικογένειας, προκειμένου να επισκεφθούν τη μητέρα τους.

H Άννα Μαρία υποδέχθηκε τα παιδιά της με τις οικογένειές τους. Στην συνέχεια αποχώρησαν, με τον Παύλο να συνοδεύει το μεγαλύτερο γιο του σε ένα βαν και να τον αποχαιρετά, καθώς έφυγε από την Ελλάδα. Άγνωστο παραμένει πόσες μέρες θα βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στην Ελλάδα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα παραμείνουν μέχρι το μνημόσυνο.

Παράλληλα , όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι στην Αθήνα σχεδιάζουν να εγκατασταθούν μόνιμα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ. Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Παύλος φαίνεται πως αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και κάποια από τα πέντε παιδιά τους, μιας και τα περισσότερα από αυτά είναι πλέον μεγάλα και έχουν τραβήξει τον δικό τους δρόμο.

Μετά από 59 ολόκληρα χρόνια, η Άννα Μαρία μένει μόνη στη ζωή καθώς ο συνοδοιπόρος της έφυγε από τη ζωή. Σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει πού θα ζει. Μέχρι πρότινος, μετά την πώληση της βίλας στο Πόρτο Χέλι, ο Κωνσταντίνος κα η Άννα Μαρία διέμεναν στο ρετιρέ των 250 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας.

Η απόφασή της θα εξαρτηθεί και από τις κινήσεις του Παύλου που αν σύντομα μετακομίσει στην Ελλάδα, πολύ πιθανόν η Άννα Μαρία να πάρει την απόφαση να παραμείνει στη χώρα μας για να είναι κοντά στους δύο γιους της, τον Παύλο και το Νικόλαο, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που ζει στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Όμως έχει και την επιλογή να πάει στην Αμερική, πιθανόν στην Θεοδώρα, η οποία μάλιστα, είχε προγραμματίσει τον γάμο της αυτό το καλοκαίρι, με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη. Όμως, ο θάνατος του πατέρα της, πιθανότατα να την αναγκάσει να αναβάλλει, προς το παρόν, τα σχέδιά της.

Να θυμίσουμε ότι η πρωτότοκη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Αλεξία, η οποία γεννήθηκε στην Ελλάδα, ζει μόνιμα στο Puerto Calero στα Κανάρια Νησιά μαζί με τον αρχιτέκτονα Κάρλος Μοράλες Κιντάνα με τον οποίο έχει αποκτήσει 4 παιδιά, τρεις κόρες και έναν γιο. Όσο για τη Θεοδώρα, έχει εγκατασταθεί εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες, όπου κάνει καριέρα ως ηθοποιός ενώ ο Φίλιππος ζει μαζί με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ στη Νέα Υόρκη, όπου εργάζεται ως αναλυτής hedge fund.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ