Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δείπνο στους υψηλούς προσκεκλημένους παρέθεσε η οικογένειά του

Επίσημο δείπνο παρέθεσαν το βράδυ της Κυριακής τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε επίσημους προσκεκλημένους, που θα παραστούν στην κηδεία, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023.

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Σφραγίζεται» ο εναέριος χώρος της Αττικής με NOTAM για drones

Το δείπνο παρατέθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου έχουν καταλύσει οι περισσότεροι εκ των προσκεκλημένων, οι οποίοι είναι μέλη βασιλικών ή πρώην βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη. Έξω από τη Μεγάλη Βρετανία, θερμής υποδοχής έτυχε το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας, καθώς μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν Ισπανοί τουρίστες και δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την κηδεία και πήγαν για να χαιρετίσουν τον βασιλιά Φίλιππο και την βασίλισσα Λετίθια, τους οποίους χειροκρότησαν.

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συνεχίζονται οι αφίξεις επισήμων – Ποιοι βρίσκονται στην Αθήνα

 

Η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας θα φτάσει αύριο το πρωί και θα καταλύσει στην επίσημη πρεσβευτική κατοικία της Βρετανίας στην οδό βασιλίσσης Σοφίας. Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει προτείνει αύριο όλοι καλεσμένοι να συναντηθούν στο Ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας και από εκεί να πάνε όλοι μαζί, είτε με βαν είτε περπατώντας στην Μητρόπολη, για την εξόδιο ακολουθία.

Κουμουτσάκος: Γιατί θα παραστώ στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Μετά την ταφή του τέως βασιλιά, η οικογένειά του θα παραθέσει μεγάλο επίσημο γεύμα, στο οποίο είναι προσκεκλημένοι θα φτάνουν τους 200. Το μενού θα περιλαμβάνει ψάρι συναγρίδα και θαλασσινά.

Τα μέτρα ασφαλείας στο ξενοδοχείο είναι πολύ αυστηρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ