Τέμπη: Το ξέσπασμα μητέρας επιβάτη – «Σε αυτή τη γενιά δώσαμε φέρετρα και καμένη γη»

O Αλέξανδρος Μουτσιάνος έζησε την τραγωδία στα Τέμπη καθώς ήταν επιβάτης του μοιραίου Intercity. Ο φοιτητής μέσα στην ατυχία του, είχε την τύχη να βρίσκεται στο 7ο βαγόνι κι έτσι ο ίδιος βγήκε ζωντανός. Φίλοι του και γνωστοί του ωστόσο χάθηκαν.

Τέμπη: Το ΑΠΘ θα δώσει τα πτυχία των 12 νεκρών φοιτητών στις οικογένειές τους

«Ακούγαμε κόσμο από τα μπροστινά βαγόνια: Φύγετε γιατί θα εκραγεί», είπε ο Αλέξανδρος περιγράφοντας στο Open και στην εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία” όσα τραγικά βίωσε τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

«Πρόκειται για έγκλημα και όχι για ατύχημα ή κάποιου είδους δυστύχημα» πρόσθεσε ο ίδιος ενώ στη συνέχεια, πήρε το λόγο η μητέρα του, η οποία ξέσπασε για όσα συνέβησαν στα Τέμπη.

Τέμπη – Σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου: Επιπόλαιος και άπειρος ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας- Λάθος που έμεινε μόνος

«Είμαι μία μαμά που είχε το παιδί της στο τρένο και ζει από τύχη» είπε η ίδια.

«Πεθάναμε… για λεπτά πεθάναμε. Μέχρι να μιλήσουμε με το παιδί μας ήμασταν πεθαμένοι κι εμείς» τόνισε. «Πονάει η ψυχή μας. Σήμερα κηδεύεται ακόμα ένα παιδάκι εδώ, που είναι παιδί φίλων μας, που ήταν συμμαθήτρια του μικρού μου γιου. Τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει και γίνονται γκάλοπ, μετρήσεις για εκλογικά αποτελέσματα. Πονάει η ψυχή μας να μετριέται, πριν θαφτούν όλα τα παιδάκια, το πολιτικό κόστος. Είναι ντροπή να μετριέται πολιτικό κόστος όταν οι ψυχές μας έχουν μαυρίσει και τα δάκρυα δεν ξέρω εάν θα στεγνώσουν ποτέ»

Τέμπη: Τα προφητικά λόγια του ελεγκτή του μοιραίου Intercity 62 – «Θα γίνει ατύχημα, δεν λειτουργούν τα πράγματα καλά»

«Σε αυτή τη γενιά δώσαμε φέρετρα, δώσαμε καμένη γη» ξέσπασε η ίδια.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ