Τέμπη: «Το ηχηρό χειροκρότημα στον Καραμανλή τρύπησε τα αυτιά των συγγενών των θυμάτων» – Τι λέει η μητέρα του μηχανοδηγού

Την χθεσινή ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, σχολίασε η μητέρα του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών. Ο Δημήτρης Μασσαλής ήταν ένας από τους 57 νεκρούς στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, που συγκλόνισε και συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή της για την ομιλία του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, σημειώνοντας πως «παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να διασώσει ό,τι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, νομίζω ότι ακριβώς το αντίθετο κατάφερε».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, η μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή τόνισε αρχικά: «Είχαμε πολλές προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Μία ωραία έκθεση. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη».

«Το πιο θλιβερό από όλα, το πιο λυπηρό, ήταν ότι κάθε φορά που τελείωνε μία φράση του πήγαινε το βλέμμα στο κοινό του, τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι χειροκροτούσαν», τόνισε η μητέρα του νεκρού μηχανοδηγού, προσθέτοντας πως: «Το αποκορύφωμα ήταν όταν τελείωσε ο λόγος, αυτό το δυνατό και ηχηρό χειροκρότημα, το οποίο τρύπησε τα αυτιά όχι μόνο των συγγενών αλλά και όλων των θεατών που παρακολουθούσαν».

Όπως υπογράμμισε, «εμένα με πείραξε και το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να κάτσει στην καρέκλα του έδιναν το χέρι και τον συγχαίρανε. Ποια ήταν η μεγάλη επιτυχία και τον συγχαίρανε;». «Νομίζω πως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να διασώσει ό,τι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, νομίζω ότι ακριβώς το αντίθετο κατάφερε», συνέχισε η κ. Μασσαλή και κατέληξε με την επισήμανση: «Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το πόρισμα κάποια στιγμή θα δείξει ποινικές ευθύνες και θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του», κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ