Τέμπη: Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου προσφέρει 10.000 ευρώ στις οικογένειες των ατόμων που χάθηκαν – Όλες οι πληροφορίες

Η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε τους πάντες. Το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου», παρακολουθώντας τα θλιβερά γεγονότα και τις εξελίξεις, επιθυμεί να σταθεί με πράξεις στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων. Έτσι, ανακοίνωσε χρηματική δωρεά ύψους 10.000 ευρώ για τις άμεσες ανάγκες των ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους ή μέλη της οικογένειάς τους στο φρικτό δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, θα δοθεί εφάπαξ οικονομική βοήθεια ύψους 10.000 ευρώ με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό του κοντινότερου, μέχρι δευτέρου βαθμού εν ζωή, συγγενή του κάθε θανόντα, κατόπιν γραπτής αίτησης που θα συνοδεύεται από τα κατάλληλα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι διαθέσιμες για τους ενδιαφερομένους στην ιστοσελίδα https://steliosfoundation.gr. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από την Τρίτη 7 Μαρτίου 23 έως και την Τρίτη 2 Μαΐου 2023.

Οι πληρωμές θα γίνουν με τραπεζική μεταφορά σε λογαριασμό τραπέζης του κοντινότερου συγγενή και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 15 Μαΐου 2023, για αυτούς που έχουν συμπληρώσει την αίτηση επιτυχώς.

Σημειώνεται ότι το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου» είχε πραγματοποιήσει αντίστοιχη δράση για την τραγωδία στο Μάτι.

Ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά:  «Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μας γέμισε ανείπωτη θλίψη. Θα ήθελα να ευχηθώ τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θανόντων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Γνωρίζω πολύ καλά πως η απώλεια της ανθρώπινης ζωής δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ωστόσο, θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών των θανόντων, προσφέροντας ένα άμεσο οικονομικό βοήθημα στους συγγενείς τους, ως μια ελάχιστη υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ