Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Κύπριου φοιτητή – «Αυτό το ταξίδι είχε προορισμό τον ουρανό»

Θρήνος για τον φοιτητή, Κυπριανό Παπαϊωάννου από την Κύπρο που ήταν μεταξύ των αγνοουμένων μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Η σορός του ταυτοποιήθηκε και ανήκει στον Κύπριο φοιτητή που οι δικοί του άνθρωποι είχαν απευθύνει έκκληση σε όλους περιμένοντας να έχουν κάποιο νέο για την τύχη του.

Τέμπη: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών – Τι είπε ο διευθυντής ΜΕΘ για τον μοναδικό επιζώντα από το 1ο βαγόνι

Οι ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν το βράδυ της Πέμπτης την οικογένειά του ότι ο άτυχος νέος συμπεριλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο της σιδηροδρομικής τραγωδίας, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν με αναρτήσεις τους και οικεία του πρόσωπα, τα οποία του είπαν το δικό τους «αντίο».

Τέμπη: Οι πρώτες στιγμές στα Επείγοντα μετά την τραγωδία – Ο τιτάνιος αγώνας γιατρών και νοσηλευτών

«Κύπρο μας καλό σου ταξίδι…» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook το Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου.

Αρκάς: Το τεράστιο «Γιατί» για τα Τέμπη

«Η αγάπη του για τη Βυζαντινή Μουσική τον οδήγησε στο Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου, με κύρια κατεύθυνση την Ψαλτική Τέχνη.

Αποφοίτησε από το σχολείο μας το 2018 με ΑΡΙΣΤΑ και μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως καταδρομέας, συνέχισε με τις σπουδές του στη Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» προστίθεται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ