Τέμπη: Συγκλονίζει συγγενής του μηχανοδηγού – «Ο πατέρας του είναι σε φυλακή στην Τουρκία»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τον δικό τους Γολγοθά ζουν οι συγγενείς των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη.

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Κύπριου φοιτητή – «Αυτό το ταξίδι είχε προορισμό τον ουρανό»

Μεταξύ αυτών που αγνοούνται είναι και ο μηχανοδηγός του επιβατηγού τρένου που συγκρούστηκε με το εμπορευματικό, ο 29χρονος Νίκος Ναλμπάντης.

Συγγενής του, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως ο 29χρονος ήταν 2 χρόνια στη δουλειά και ήταν πολύ χαρούμενος γι’ αυτήν.

Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρός ο Βάιος Βλάχος – Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Ανάμεσα σε λυγμούς, σημείωσε πως ο πατέρας του μηχανοδηγού είναι σε φυλακή στην Τουρκία και θα βγει μετά το Πάσχα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί να είναι στην κηδεία του παιδιού του και για τον λόγο αυτό έκανε έκκληση στην πολιτεία και στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια αν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συντρόφου του μηχανοδηγού

Η σύντροφός του ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις . Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω… Να με προσεχείς από εκεί ψηλά. Σ’ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».

Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρή εντοπίστηκε η 34χρονη Αθηνά που αγνοούνταν

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.