Τέμπη: Συγκλονίζει η Ευδοκία Τσαγκλή – «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

«Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα» είναι τα συγκλονιστικά λόγια της Ευδοκίας Τσαγκλή, η οποία επέζησε από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: «Ντρέπομαι που ζω στην Ελλάδα, ζητάω συγγνώμη στα παιδιά που χάθηκαν» – Ξέσπασε φοιτήτρια που γλίτωσε από το βαγόνι-εστιατόριο

«Ήμουν στο τρίτο, κυριολεκτικά δεύτερο επιβατικό βαγόνι. Τι να σας πω, πώς είμαι… Και εγώ το σκέφτομαι. Δεν έχει να κάνει με μένα. Νιώθω πολύ μικρή για να μιλήσω για ό,τι έχω πάθει σωματικά μπροστά σε αυτό το τεράστιο ψυχικό κάταγμα που έχουμε πάθει όλοι μαζί. Είναι μια ολόκληρη χώρα που θρηνεί μια μαζική απώλεια ψυχών. Είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας την πίστη μου. Η ενέργεια δεν καταστρέφεται και αυτές οι ψυχές είναι ακόμη εκεί, παρόλο που δεν είναι μαζί μας. Είμαι εδώ γιατί πιστεύω ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει και δεν θα ζήσουμε άλλες αντίστοιχες καταστάσεις» ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Ευδοκία Τσαγκλή, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Big Brother.

Και πρόσθεσε: «Οι γιατροί με συμβουλεύουν να μην θυμάμαι τις στιγμές που έζησα στο τρένο. Δεν θέλω να τρομάξω τον κόσμο, ούτε να φέρω αυτόν τον πανικό. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ όποια είναι αυτή η δύναμη –όπως και αν τη λέει ο καθένας– που είμαι ακόμη εδώ. Να υποκλιθώ μπροστά σε όλους τους τραυματίες και σωματικά και ψυχικά. Τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο πόνος είναι για όλους μας, ακόμη και αν δεν υπήρχε κάποια προσωπική γνωριμία σε αυτό το τραγικό γεγονός».

Τέμπη: Ο σπαραγμός της γιαγιάς της Φραντζέσκας «λύγισε» τους πάντες – «Αύριο κηδεύουμε το αγγελούδι μας»

«Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

«Σε πολλές κουλτούρες λένε πως η ζωή μας είναι ένα τρένο. Εμείς πλέον στη δική μας συνδέουμε ένα τρένο με τον θάνατο» δήλωσε η Ευδοκία Τσαγκλή και κατέληξε: «τα δικά μου κατάγματα είναι πολύ μικρά και ντρέπομαι να μιλήσω για αυτό μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση. Ευγνωμονώ που είμαι ακόμη εδώ. Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ. Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα. Λίγο πριν το ατύχημα γελούσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά, χωρίς να ξέρουμε τι έρχεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ