Τέμπη: Η προσευχή του Μητροπολίτη Δημητριάδος μέσω TikTok για τον τραυματία από το πρώτο βαγόνι

Μια προσευχή για τον Γεράσιμο – Ιάσονα, που δίνει μάχη ζωής στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, έκανε μέσω TikTok ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος.

Τέμπη: Μεγάλο συλλαλητήριο στην Λάρισα – «Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή»

«Η Παναγιά είναι μάνα για όλους» ακούγεται να λέει ο Μητροπολίτης στο βίντεο στο TikTok.

Δώδεκα είναι οι τραυματίες που παραμένουν στα νοσοκομεία μετά το δυστύχημα και ανάμεσά τους και ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, ο Βολιώτης Γεράσιμος- Ιάσονας Γεωργιάδης. Ο 20χρονος σώθηκε καθώς κατά τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε έξω από το βαγόνι και οι διασώστες σύμφωνα με πληροφορίες, τον βρήκαν στα χωράφια.

Από τον «Επιτάφιο» στα Τέμπη – Ο Οδυσσέας Ιωάννου στο enikos.gr: «Το τραγούδι γράφει μια παράλληλη Ιστορία που δεν διδάσκεται»
@dimitriadosignatios♬ Open Heart – 528Hz Open Heart Chakra

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, magnesianews.gr, ο Γεράσιμος – Ιάσονας , που νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς τα χτυπήματα που φέρει είναι σημαντικά.

Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Άλλα δύο παιδιά νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Λάρισας, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι σταθερή.

Σταθερή είναι και η κατάσταση της 25χρονης που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ενώ σε απλές κλινικές μεταφέρθηκαν 7 φοιτητές οι οποίοι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβουν εξιτήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ