Τέμπη: Οδύνη στην κηδεία του 23χρονου πυροσβέστη και της φοιτήτριας συντρόφου του – Ήθελαν να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους

Στην Καλαμαριά γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας για τον 23χρονο πυροσβέστη και την φοιτήτρια σύντροφό του, που έχασαν την ζωή τους στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Ένταση στη Βουλή για τα Τέμπη: Η αναφορά Φίλη σε «δολοφονία παιδιών» και οι αντιδράσεις

Η εξόδιος ακολουθία για τον Νικήτα Καραθεοδώρου και την Κέλλυ Πορφυρίδου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος.

Με δάκρυα στα μάτια και ένα τεράστιο «γιατί» να πλανάται στα πρόσωπά τους, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 23χρονο πυροσβέστη από την Θεσσαλονίκη και την 23χρονη σύντροφό του, που ήταν φοιτήτρια στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

Τέμπη: Σε εφέτη ανακριτή η υπόθεση – Ξεχωριστή έρευνα για την καθυστέρηση στα έργα εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου

Τέμπη: Θρήνος στην Αμαλιάδα για τον μηχανοδηγό – Αύριο η κηδεία του

Οι δυο τους επέβαιναν στην μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορική, στα Τέμπη. Βρίσκονταν στο βαγόνι του εστιατορίου την στιγμή που έγινε η φονική σύγκρουση. Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους ανυπομονούσαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους. Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβαν.

Σε κλίμα βουβό, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συμφοιτητές έσπευσαν κρατώντας λευκά λουλούδια στον Ιερό Ναό για να πουν το τελευταίο «αντίο» στα δύο νέα παιδιά.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς τους, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τα βλαστάρια τους.

Συνάδελφοι του πυροσβέστη έφεραν το σακίδιο που είχε στην υπηρεσία του

Οι σοροί των δυο άτυχων νέων έφτασαν σχεδόν μαζί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος.

Το φέρετρο του 23χρονου ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία, ενώ η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια.

Στην κηδεία το «παρών» έδωσαν στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και συνάδελφοι του Νικήτα. Μάλιστα, προκειμένου να τον τιμήσουν, έφεραν στην κηδεία το κόκκινο σακίδιο που είχε στην υπηρεσία του ο άτυχος 23χρονος, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ