Τέμπη: Ο πατέρας της Ελπίδας απαντά στα αρνητικά σχόλια για την δήλωση «βάλσαμο στην πληγωμένη μας ψυχή τα μέτρα»

«Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αγγίζουν καθόλου» απαντά ο Χρήστος Χούπας σε όσους έσπευσαν να κατακρίνουν την δήλωσή του ότι τα μέτρα στήριξης που έλαβε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη ήταν «βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας».

Πατέρας θύματος στα Τέμπη: Βάλσαμο στην πληγωμένη μας ψυχή τα μέτρα της κυβέρνησης – Την κόρη μου κανείς δεν θα την φέρει πίσω

Ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας, η οποία έχασε την ζωή της μετά την μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, μίλησε για πρώτη φορά μετά τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η συγκεκριμένη δήλωσή του.

«Δεν με αγγίζουν αυτά. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αγγίζουν καθόλου. Το τι θα πει ο κάθε π… στο facebook δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός, θα με καταλάβεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου», απάντησε ο Χρήστος Χούπας μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας για την κόρη του, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα, αποκάλυψε ότι βγήκαν οι βαθμοί της και αρίστευσε σε όλα τα μαθήματα.

«Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια. Εμείς, ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο αντίο στην κόρη μας. Το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα 10. Πού είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε 10αρια, το καμάρι μου» είπε συγκινημένος ο πατέρας της Ελπίδας.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ