Πάτρα: Θρήνος για τον Ντένις Γκιούρα – Τι δείχνουν τα στοιχεία για το τροχαίο του αθλητή

Βαρύ είναι το κλίμα στην Πάτρα από τον θάνατο του 25χρονου δρομέα, Ντένις Γκιούρα.

Ο πρωταθλητής στίβου έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο το βράδυ της Τετάρτης 15/3, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συναθλητές του και παράγοντες του αθλητισμού.

Η έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος. Πληροφορίες του pelop.gr να αναφέρουν ότι ο 25χρονος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν το αυτοκίνητό του κατέληξε στις μεταλλικές μπάρες του διαχωριστικού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το μοιραίο τραύμα στον αυχένα του 25χρονου ενδεχομένως να μην οφείλεται στην πρόσκρουση, αλλά σε χτύπημα που προήλθε από το «άνοιγμα» του αερόσακου του οδηγού. Σημειώνεται, πως από την αυτοψία της Τροχαίας, τα ελαστικά του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 25χρονος Ντένις βρέθηκαν σε καλή κατάσταση.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν, κάνουν ειδική μνεία στο ήθος, τη σεμνότητα και την εργατικότητα που τον χαρακτήριζαν. Η κηδεία του Ντένις Γκιούρα θα γίνει το Σάββατο στην Αλβανία.

Ο Ντένις Γκιούρα είχε κερδίσει έξι μετάλλια σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το χάλκινο στα 10.000 μ. Εφήβων και το ασημένιο στα 5.000μ. Εφήβων το 2016. Το χρυσό στα 10.000 μ. Εφήβων, το ασημένιο στα 5.000 μ. Εφήβων και το χάλκινο στα 10.000 μ. Νέων Ανδρών το 2017. Ακόμη είχε πανηγυρίσει το ασημένιο στα 8.000 μ. ανωμάλου Νέων Ανδρών το 2018.

«Ήταν σπουδαίος, εργαζόταν το πρωί, για να βοηθήσει την οικογένεια του, όπως και ο αδελφός του Αουρέλ και μετά μαζί έρχονταν στην προπόνηση» δήλωσε συντετριμμένος ο προπονητής του στον Έσπερο, Γιώργος Κουβαράς και πρόσθεσε: «Από μικρό παιδάκι ήταν μαζί μας. Τι να πεις; Δεν υπάρχουν λόγια…».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ