Τέμπη: «Ο μηχανοδηγός επέλεξε το μοιραίο δρομολόγιο για να δει τις κόρες του στη Θεσσαλονίκη»

Για την πολύνεκρη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος.

Όπως αποκάλυψε  ο άτυχος μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είχε ζητήσει αυτό το δρομολόγιο προκειμένου να βρεθεί κοντά στις δύο του κόρες που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

«Ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου, ζήτησε και πήγε σε αυτό το τρένο, επειδή τα δύο του κορίτσια σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη του μετάθεση στην πραγματικότητα. Και το τέλος της ζωής του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρίστος Βασιλόπουλος, διευκρινίζοντας στη συνέχεια ότι αναφέρεται στον μηχανοδηγό που ρώτησε:  « βλέπω κόκκινο να περάσω;».

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής Νάνσυ Ζαμπέτογλου τόνισε πως φίλος του μηχανοδηγού, τους είπε ότι ήταν να πάρει σύνταξη πέρσι, αλλά έμεινε για να βοηθήσει τα κορίτσια του που σπουδάζουν, αλλά και να εκπαιδεύσει καινούργιους.

Ο Χρίστος Βασιλόπουλος μιλώντας για τον κατηγορούμενο σταθμάρχη τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής; «Γιατί να είναι μόνος του;. Ο κανονισμός λέει πρέπει να είναι δύο. Πρέπει να ερωτηθεί λοιπόν ο προϊστάμενος του, ο επόπτης, ο επιθεωρητής, γιατί έβαλαν έναν άνθρωπο τριών μηνών να είναι μόνος του. Νύχτα…».

«Αν κάνουν μία έρευνα θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και όχι να λέμε η κακιά ώρα», τόνισε ακόμη ο δημοσιογράφος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ