Τέμπη: Κλήσεις για απολογία στους τρεις νέους κατηγορούμενους στέλνει ο εφέτης ανακριτής

Κλήσεις για απολογία στους τρεις νέους κατηγορούμενους στέλνει σήμερα ο εφέτης ανακριτής της Λάρισας, ο οποίος συνεχίζει τις έρευνες για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: Τα νεότερα για τον Γεράσιμο που δίνει μάχη στη ΜΕΘ – Αγωνία για τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι

Πρόκειται για τους δύο σταθμάρχες και τον επιθεωρητή, οι οποίοι αναμένεται να περάσουν την πόρτα του ανακριτή, πιθανόν σήμερα ή αύριο, προκειμένου να απολογηθούν εκ νέου, καθώς οι δικαστικές αρχές φαίνεται πως επιχειρούν να συλλέξουν νέα στοιχεία για την υπόθεση και να αναζητηθούν όλες οι ευθύνες.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για κίνηση που αφορά τις νέες αρμοδιότητες του νέου ανακριτή, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση του δυστυχήματος, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις έρευνες σε όλα τα επίπεδα για την αναζήτηση όσων προσώπων εμπλέκονται στο δυστύχημα.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έδιναν κουπόνια για να μην πληρώνουν υπερωρίες – Οι καταγγελίες για ελλείψεις και η τραγωδία στα Τέμπη

Στο γραφείο του ανακριτή υπάρχει από χθες η ογκωδέστατη δικογραφία, την οποία και μελετά, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για μία υπόθεση πολύπλοκη και με πολλές παραμέτρους, τόσο για αίτια του δυστυχήματος όσο και την εμπλοκή προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και με βάση την εξέλιξη της έρευνας, είναι πιθανό να απολογηθεί και πάλι ο 59χρονος κατηγορούμενος σταθμάρχης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Λάρισας, ενώ είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν και άλλες διώξεις σε άλλα πρόσωπα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ