Μαύρο Ρόδο: Θα μάθει ο Βίκος την αλήθεια για το παρελθόν του;

Συνεχίζεται απόψε η αγωνία στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε εξαφανίσει το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου. Απειλεί να τον σκοτώσει αν δεν του πει τον λόγο που το έκανε. Η Ελισάβετ επιστρέφει με τον Πέτρο στην Πάτρα. Η Πολυξένη εξασφαλίζει μία φωτογραφία της Κασσιανής από την κοσμική της ζωή και θέλει να την εκβιάσει. Συγκρούεται με τον Θέμη, ο οποίος δεν θέλει να παρανομήσει και αρνείται να της αυξήσει και το ποσοστό στο συμφωνητικό.

Η Τασούλα αρχίζει να βλέπει διαφορετικά τον Σταυρίνο. Το σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία τον Παναγιώτη μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Σαράντος αφήνει υπαινιγμούς στον Λευτέρη για τον πατέρα του και την Ελισάβετ. Θα μάθει ο Βίκος την αλήθεια για το παρελθόν του;

Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 78 (Πέμπτη 16/03)

Η Ελισάβετ θα μιλήσει και στον Πέτρο για τον Διακοσάββα. Δε θέλει πια να κουβαλάει αυτό το βάρος μέσα της. Η συμμαχία Καστρινού-Πολυξένης διαλύεται. Εκείνη θα προσπαθήσει να τον χειριστεί με τα γνωστά της κόλπα. Ο Μπόγρης δημοσιεύει την είδηση για το «θαύμα» του αδελφού του στο διαδίκτυο και ο Σταυρίνος γίνεται έξαλλος. Η Κασσιανή είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη.

Ενοχλείται, όμως, στην υποψία και μόνο ότι η Φιλαρέτη βγήκε κρυφά από τη Μονή. Η αντίδραση της Κασσιανής δεν απασχολεί καθόλου τη Φιλαρέτη. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ότι έχει στα χέρια της κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της. Ο Λευτέρης μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε με την Ελισάβετ το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ