Τέμπη: «Έκλεισα τα μάτια μου και είπα ότι θα καώ ζωντανός» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του συντρόφου της 21χρονης Κλαούντια

Από θαύμα σώθηκε ο σύντροφος της άτυχης 21χρονης Κλαούντια Λάτα, η οποία έχασε την ζωή της στα Τέμπη. Λίγα λεπτά πριν από τη μοιραία μετωπική σύγκρουση, ο Βασίλης είχε φύγει από το κυλικείο, έπειτα από παρότρυνση της άτυχης φοιτήτριας

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τρένο συγκρουστεί, ο Βασίλης Νεθερίδης έφυγε από το κυλικείο όπου βρισκόταν με την Κλαούντια, όταν εκείνη του είπε να πάει για να βρει θέσεις στα πίσω βαγόνια. «Της είπα ότι θα πάω να ψάξω για θέσεις σε 10 λεπτά. Εκείνη με κοίταξε με επίμονο βλέμμα και μου “πήγαινε τώρα”. Εγώ παραξενεύτηκα με τον τρόπο ομιλίας της και χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκα. Την είδα που μου χαμογέλασε, της χαμογέλασα κι εγώ και έκανα 15 βήματα. Τότε αισθάνθηκα ένα μπαμ, πετάχτηκα αρκετά μέτρα προς τα πίσω με την πλάτη και λιποθύμησα» είπε αρχικά ο νεαρός σύντροφος της άτυχης Κλαούντια στην εκπομπή T-live.

«Δεν κατάλαβα καν τι είχε συμβεί, απλά ένιωσα μία μάζα σιδερικών να έρχεται κατά πάνω μου και να με τσαλαπατάει. Ευτυχώς είχα Άγιο και δεν τραυματίστηκα. Εγώ ξύπνησα λόγω των καπνών. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω αναπνευστικά προβλήματα. Άρχισαν να με κλωτσάνε κάποια πόδια μέσα από τα σίδερα. Σε κάποια φάση, έκλεισα τα μάτια μου και είπα ότι θα καώ ζωντανός.

Ταυτόχρονα σκεφτόμουν την Κλαούντια. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί γιατί ήταν όλα σκοτεινά. Εγώ είχα απλά σοκαριστεί. Κάποιοι φώναζαν ότι καιγόμασταν» πρόσθεσε ο σύντροφος της Κλαούντια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ