Τέμπη: Αυτό είναι το παραπεμπτικό για την αναρρωτική άδεια του επιθεωρητή που «καίει» τους γιατρούς

Αδυναμία βάδισης ανέφερε ο επιθεωρητής του σταθμάρχη Λάρισας ο οποίος πήγε στο γραφείο του διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου για να λάβει αναρρωτική άδεια. Οι εξελίξεις γύρω από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη είναι ραγδαίες.

Τέμπη: Έφοδος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων στα γραφεία του ΟΣΕ και της Hellenic Train – Πήραν έγγραφα και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες

Το παραπεμπτικό, το οποίο δημοσιεύει η ιστοσελίδα, taxydromos.gr, φέρει την υπογραφή του Διευθυντή της Νευροχειρουργικής, Νίκου Χαυτούρα, ο οποίος μετά τις εξελίξεις τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους».

Το παραπεμπτικό για την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή

Τέμπη: Οδύνη στο τελευταίο «αντίο» στον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας – Στην κηδεία ο Μητσοτάκης

Το παραπεμπτικό για την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή

Από την ΕΔΕ που έγινε προέκυψε ότι ο επιθεωρητής έλαβε αναρρωτική άδεια, ενώ δεν υπεβλήθη σε καμία διαγνωστική εξέταση, δεν προσήλθε στα ΤΕΠ, αλλά αναζήτησε τον διευθυντή της κλινικής που γνωμάτευσε μόνο με την κλινική εικόνα και χωρίς καμία άλλη εξέταση και εν συνέχεια ο επιμελητής κατ’ εντολή του διευθυντή πήρε 30ήμερη αναρρωτική άδεια.

Τέμπη: Σε αναστολή γιατροί που εμπλέκονται στην αναρρωτική άδεια του επιθεωρητή – Το πόρισμα της ΕΔΕ

Η σπουδή έκδοσης μιας τέτοιας γνωμάτευσης εκτός της συνήθους διαδικασίας που απαιτεί επίσκεψη σε ΤΕΠ ή σε τακτικό ραντεβού και διαγνωστικό έλεγχο και στον χρόνο που γίνεται ήτοι ένα 24ώρο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα δικαιολογεί απολύτως τον πειθαρχικό έλεγχο και την ποινική αξιολόγηση των συμπεριφορών.

Έτσι αποφασίστηκε η αναστολή καθηκόντων των δύο εμπλεκόμενων γιατρών και η παραπομπή τους στο πειθαρχικό συμβούλιο.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ