Ταλαιπωρία για επιβάτες στην Κυλλήνη

Ταλαιπωρία για επιβάτες στην Κυλλήνη

Πρόκειται για τη νάρκη που είχε εντοπιστεί στην περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου της περιοχής, από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, την οποία επρόκειτο να εξουδετερώσουν χθες πυροτεχνουργοί.  Όμως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, η νάρκη χάθηκε. Αργότερα, οι δύτες εντόπισαν την νάρκη στο κέντρο του λιμανιού.

Εκτός από τους 220 επιβάτες των πλοίων Ζακυνθος 1 και ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ που ταλαιπωρήθηκαν περιμένοντας να δέσουν τα πλοία και τελικώς επέστρεψαν στη Ζάκυνθο, υπήρχαν και οι επιβάτες τριών λεωφορείων του ΚΤΕΛ που ήταν από την πλευρά της Κυλλήνης.

Όπως μας ανέφερε αναγνώστης του Enikos.gr, αρκετοί επιβάτες βρέθηκαν στο κρύο καθώς τα λεωφορεία ξεκίνησαν κανονικά από την Αθήνα, ενώ ήταν ήδη γνωστό το πρόβλημα στο λιμάνι. Μάλιστα μας μετέφερε πως ο λιμενάρχης υποστηρίζει ότι είχε ενημερώσει το ΚΤΕΛ για την κατάσταση.

Αποτέλεσμα οι επιβάτες να μην έχουν ούτε πως να επιστρέψουν, ούτε πως να πάνε στη Ζάκυνθο, αλλά ούτε που να διανυκτερεύσουν, καθώς οι οδηγοί κλείδωσαν τα λεωφορεία και πήγαν να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο.

Το μόνο διαθέσιμο ξενοδοχείο στην περιοχή, αφού διέθεσε τα 15 δωμάτια που είχε σε όσους είχαν να πληρώσουν, οι υπόλοιποι επιβάτες δεν είχαν που να περάσουν την νυχτα.

Τελικώς οι οδηγοί αναγκάστηκαν να ανοίξουν τα λεωφορεία για να διανυκτερεύσουν μέσα οι υπόλοιποι επιβάτες, πολλοί εξ αυτών δεν είχαν λεφτά για να πάρουν ούτε καφέ, αλλά με τις μηχανές σβηστές και χωρίς καλοριφέρ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ