Τα ζώδια του Αυγούστου – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκριτικά με τον Ιούλιο ο Αύγουστος του 2015 φαντάζει σίγουρα πιο ελπιδοφόρος συνολικά ως μήνας για τους περισσότερους.

Η Αφροδίτη, σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα προσπαθεί να δώσει ή να ξαναδώσει τονωτικές ενέσεις χαράς, ελπίδας, αγάπης και κοινωνικότητας σε πολλούς Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους, αλλά και σε ορισμένους Διδύμους και Ζυγούς.

Ο Άρης έως τις 8/8 στηρίζει κυρίως τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς, αλλά και ορισμένους Ζυγούς στο ν’ αποδειχθούν πιο αποφασιστικοί, δυναμικοί, εύστοχοι και επιτυχημένοι στ΄ αποτελέσματα της στρατηγικής τους σε κάθε μέτωπο δράσης. Ταυτόχρονα όμως, οι πρώτες  οκτώ ημέρες του Αυγούστου κουράζουν / εκνευρίζουν / φέρνουν στα όρια αρκετούς Κριούς ή Αιγόκερους, κυρίως όσους γεννήθηκαν μετά τις 14/4 και μετά τις 14/1.

Από τις 9/8 έως και τις 24/9 ο Άρης θα διελαύνει στο Λέοντα συναντώντας σε σύνοδο την Αφροδίτη. Συζητούμε για ένα χρονικό διάστημα όπου οι Λέοντες, αλλά και πολλοί Υδροχόοι, όπως και Κριοί είτε Τοξότες έχουν πολλά θετικά να αναμένουν ως προς την έννοια της συναισθηματικής χαράς. Αν μη τι άλλο, οι πύρινοι (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) θα νιώσουν πιο δυνατοί και οι παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα αισθανθούν ανακουφισμένοι, την ίδια εποχή όπου οι σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) δεν αποκλείεται να επιδείξουν τάσεις έντασης / υπερβολής σε κάθε συμπεριφορά.

Ο Δίας κατά τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα δίνει ό,τι μπορεί στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους που γεννήθηκαν μετά τις 17/4, μετά τις 19/8, μετά τις 19/12, μετά τις 16/2, αν και η εύνοια μπορεί να χαρακτηρισθεί αρκετά φτωχή λόγω του στενού τετραγώνου με τον Κρόνο από το Σκορπιό που βάζει φρένο στην ευεργεσία και ζητά πάντα ένα βαρύ τίμημα.

Στη συνέχεια ο Δίας εισέρχεται στην Παρθένο,  σ’ ένα ζώδιο δηλαδή όπου δεν μπορεί να εκφράσει με άνεση τις ιδιότητές του, άρα είναι από τη φύση του πιο φειδωλός στ΄ αποτελέσματά του. Ωστόσο, ακόμα κι από αυτή του τη θέση, από τις 11/8 έως τις 31/8 θα προσπαθήσει να δώσει περισσότερες ελπίδες στα όνειρα των Ταύρων του Απριλίου, των Αιγόκερων του Δεκεμβρίου, αλλά και πολλών Παρθένων του Αυγούστου ή και Ιχθύων του Φεβρουαρίου.

Επικοινωνία, εμπορική και άλλη διαπραγμάτευση, μετακινήσεις, αλλά και γενικότερη δυναμική δικτύωσης είναι έννοιες που ταιριάζουν περισσότερο στους πύρινους και αέρινους στα χρονικά διαστήματα από 1/8 έως 7/8 κι από 27/8 έως 31/8. Από την άλλη πλευρά, οι ίδιες έννοιες θα αποδώσουν πιο πολύ για τους γήινους και τους υδάτινους από τις 7/8 έως τις 27/8.

Διακοπές, εκδρομές, μικρές ή μεγαλύτερες μετακινήσεις και ξεγνοιασιά φαίνεται ότι μπορούν να απολαύσουν κατά τον Αύγουστο κυρίως οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες. Ωστόσο, η διέλευση του Ερμή από την Παρθένο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καταδεικνύει ότι λίγο- πολύ μάλλον όλοι θα έχουν και μια έννοια παράλληλα σε πρακτικά ζητήματα δουλειάς / υποχρεώσεων ή εκκρεμοτήτων.

– Ποιοι θα πρέπει να είναι πιο στωικοί μέσα στο μήνα λόγω των ασφυκτικών (παράλληλων) πιέσεων / συνθηκών / απαιτήσεων της εποχής;

Οι παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) της 3 /4, 5/7, 6/10, 3/1

Οι σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) της 18/5, 20/8, 20/11, 17/2

– Ποιοι μπορούν να αναμένουν γενικά στιγμές μεγαλύτερης ανεμελιάς, αλλά και χαρές σε κάθ’ επίπεδο;

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι που γεννήθηκαν κυρίως στο α’ και στο β’ δεκαήμερο των ζωδίων, δηλαδή έως τις 11/4, έως τις 13/8, έως τις 13/12, έως τις 10/2.

 

Δείτε το βίντεο

 

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ