Τα ζώδια της εβδομάδας – ΒΙΝΤΕΟ

Από τη MarieDenise Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία για περισσότερο έρωτα, διασκέδαση, αισιοδοξία, ενασχόληση με τέχνες ή αθλητικές δραστηριότητες, επιχειρηματική δράση, αλλά και επαύξηση στην τύχη.  Ευεργεσία θα έχεις επίσης σε ό,τι αφορά στο παιδί. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας η εύνοια της Αφροδίτης αφορά κυρίως εσένα του Μαρτίου. Το Σαββατοκύριακο 16-17/7 φαντάζει πιεστικό και κρύβει προβληματισμούς, προβλήματα, διλήμματα ή εντάσεις για εσένα που έχεις γενέθλια στις 14-15/4.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία για εξωραϊσμό του χώρου σου (σπίτι / επαγγελματική έδρα), αλλά και για όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους της οικογένειας ή με όσους αισθάνεσαι σαν οικογένειά σου. Ψυχολογικά ηρεμείς και μπορείς να αναθερμάνεις τη σταθερή σου σχέση. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο εξακολουθεί να προωθεί οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις,  το εμπόριο, την επιμόρφωση, αλλά και τις μικρές μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία για αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου, για μετακινήσεις που συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αλλά και για βελτίωση των σχέσεων με τα αδέλφια, τα ξαδέλφια ή κάποιους ανθρώπους του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η επιμόρφωση, αλλά και οι δημόσιες σχέσεις είναι έννοιες που ταιριάζουν με τις δραστηριότητές σου κατά τη διάρκεια των ημερών που θα ακολουθήσουν. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο ή με μια εργασία που προϋποθέτει έντονη επικοινωνία, τότε θεώρησε ότι θα σου ανοίξουν περισσότερες πόρτες επιτυχίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας η εύνοια της Αφροδίτης αφορά κυρίως εσένα του Μάϊου. Το Σαββατοκύριακο 16-17/7 φαντάζει πιεστικό και κρύβει προβληματισμούς, προβλήματα, διλήμματα ή εντάσεις για εσένα που έχεις γενέθλια στις 30-31/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία για περισσότερο χρήμα, αυξημένη αυτοπεποίθηση και απολαύσεις που θα σε χαροποιήσουν! Το Σαββατοκύριακο 16-17/7 φαντάζει πιεστικό και κρύβει προβληματισμούς, προβλήματα, διλήμματα ή εντάσεις για εσένα που έχεις γενέθλια στις 16-17/7.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να προβάλλεις την πλέον γοητευτική κι όμορφη πλευρά του εαυτού σου και να φέρεις κοντά σου τόσο τη συμπάθεια των άλλων, όσο και την αγάπη ή το χρήμα! Αν θα ήθελες να προβείς σε μια ανανέωση της εικόνας σου, τώρα είναι η εποχή για να προωθήσεις αυτήν την ιδέα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας η εύνοια της Αφροδίτης αφορά κυρίως εσένα του Ιουλίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου θα σε κάνει να νιώσεις εμπιστοσύνη στη ζωή, αλλά και πίστη σε κάτι ανώτερο, έτσι ώστε να ηρεμήσεις μέσα σου. Ενδεχομένως η έννοια της μοναχικότητας σε κάθε σου δραστηριότητα να σου ταιριάξει πιο πολύ αυτήν την εποχή είτε ν’ αναπτύξεις ένα καλλιτεχνικό ταλέντο. Είναι πιθανό να επιδείξεις μια ιδιαίτερη τάση κατανόησης και προσφοράς προς τους ανθρώπους γύρω σου. Άτομα και καταστάσεις μπορεί να σε προφυλάξουν έστω και την τελευταία στιγμή από μια κακοτοπιά. Πρόσεξε μόνο να μην επενδύσεις σε σχέσεις που κρύβουν ταλαιπωρία ή σε κάνουν άμεσα ή έμμεσα να αισθανθείς το «θύμα» της υπόθεσης. Το Σαββατοκύριακο 16-17/7 φαντάζει πιεστικό κι επιφυλάσσει προβληματισμούς, προβλήματα, διλήμματα ή εντάσεις για εσένα που έχεις γενέθλια στις 1-2/9.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να συναντήσεις την αγάπη κάπου ανάμεσα σε φίλους και γνωριμίες ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή σε κάποιο σύλλογο. Πρόσεξε μόνο τους πλατωνικούς ή τους διαδικτυακούς έρωτες, διότι πολλές φορές επιφυλάσσουν περίεργες εκπλήξεις. Η εύνοια (ηθική δικαίωση / οικονομική ικανοποίηση / συναισθηματική πλήρωση) μπορεί να συνδεθεί με τις έννοιες της συλλογικής δραστηριότητας ή της εταιρίας (άρα έχεις κάθε λόγο ν’ αναζητήσεις εργασία), την ίδια στιγμή όπου μπορεί να παρατηρείς πως αρχίζεις ν’ αντιμετωπίζεις τη σχέση ή τη συνεργασία με πιο πρωτοποριακό ή εκκεντρικό τρόπο, ακόμα και σε πλαίσιο μεγαλύτερης ανεξαρτησίας -συγκριτικά με το παρελθόν.  Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας η εύνοια της Αφροδίτης αφορά κυρίως εσένα του Σεπτεμβρίου. Το Σαββατοκύριακο 16-17/7 φαντάζει πιεστικό και κρύβει προβληματισμούς, προβλήματα, διλήμματα ή εντάσεις για εσένα που έχεις γενέθλια στις 17-18/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σε κάνει να είσαι, αλλά και να φαίνεσαι πιο γοητευτικός/ ή, ακόμα και πιο όμορφος/ η. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να εκπέμπεις και  να εισπράττεις περισσότερη γλυκύτητα. Αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με τα οικονομικά / με την τέχνη / με την αισθητική, τότε αυτή η εποχή μπορεί να σου φανεί ιδιαιτέρως εποικοδομητική για τη σταδιοδρομία σου. Έως τις 5 Αυγούστου η σχέση είτε ο γάμος τελούνται ενδεχομένως σ’ ένα φόντο ή με το κίνητρο της κοινωνικής καταξίωσης. Τώρα μπορείς να αναμένεις εύνοια στην καριέρα, καθώς επίσης δεν αποκλείεται να γεννηθεί μια αγάπη άμεσα ή έμμεσα συνδεόμενη με το χώρο εργασίας. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο εξακολουθεί να προωθεί οτιδήποτε σχετίζεται με τα ταξίδια, τους διαγωνισμούς, τις ανώτερες σπουδές, την εργασία στο Εξωτερικό ή στο χώρο των εκδόσεων, τις νομικές υποθέσεις, αλλά και τα μεγάλα συμβόλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις αισιοδοξία, να βρεις την αγάπη σ’ ένα ταξίδι ή να γνωρίσεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο με τον οποίο θα υπάρχει απόσταση (ηλικιακή ή χιλιομετρική), αλλά ταυτόχρονα ενδεχομένως θα υπάρχει ταύτιση σε φιλοσοφικά θέματα και στην γενικότερη κοσμοθεωρία. Προώθησε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το Εξωτερικό, κυρίως αν ασχολείσαι με τις τέχνες ή τα οικονομικά.  Η εύνοια που απολαμβάνεις απλώνεται στις ανώτερες σπουδές, στα ταξίδια, στις νομικές υποθέσεις, αλλά και στην τεκνοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας η εύνοια της Αφροδίτης αφορά κυρίως εσένα του Νοεμβρίου. Το Σαββατοκύριακο 16-17/7 φαντάζει πιεστικό και κρύβει προβληματισμούς, προβλήματα, διλήμματα ή εντάσεις για εσένα που έχεις γενέθλια στις 1-2/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία για περισσότερα κέρδη, τα οποία όμως δεν σχετίζονται με τη δουλειά σου. Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως η εύνοια συνδέεται με μια κληρονομιά ή με ένα εφάπαξ ή μια αποζημίωση είτε με το κοινό ταμείο (στο γάμο ή στο συνεταιρισμό). Ακόμα, δεν αποκλείεται να κλείνει ένας κύκλος χρεών ή να προβείς σε μια πολύ καλή ρύθμιση, συνεπώς θα μπορέσεις ν’ «ανασάνεις». Ένα ερωτικό πάθος, με το οποίο μπορεί να πάθεις εμμονή, είναι ενδεχόμενο. Φρόντισε να επιδείξεις αυτοκυριαρχία, ώστε ν’ αποφύγεις την ταλαιπωρία, αλλά και τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές (ζήλια, κτητικότητα κλπ.).Το Σαββατοκύριακο 16-17/7 φαντάζει πιεστικό και κρύβει προβληματισμούς, προβλήματα, διλήμματα ή εντάσεις για εσένα που έχεις γενέθλια στις 14-15/1. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία τόσο για την ανάπτυξη ποιοτικών προσωπικών σχέσεων, όσο και για την προώθηση επικερδών επαγγελματικών συνεργασιών. Παράλληλα, ένας επιτυχημένος γάμος είναι ενδεχόμενος αυτήν την εποχή. Οι άνθρωποι απέναντί σου φαίνονται να έχουν καλή πρόθεση, κάτι που φυσικά φέρνει ευεργεσία σε κάθ’ επίπεδο. Συνεργασίες με κύριο αντικείμενο τα οικονομικά ή τα νομικά, τις τέχνες ή την ομορφιά θα μπορούσαν ν’ αποφέρουν πολλά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας η εύνοια της Αφροδίτης αφορά κυρίως εσένα του Ιανουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να αισθανθείς ιδιαίτερη βελτίωση στους όρους της καθημερινής σου ρουτίνας και πρακτικής, άρα ηρεμία, τόσο στο χώρο εργασίας, όσο και στο σπίτι. Μια ιστορία αγάπης ενδεχομένως γεννιέται στο πλαίσιο της δουλειάς σου. Αισθητικές επεμβάσεις ευνοούνται, ενώ η φυσική σου κατάσταση μάλλον είναι σε καλά επίπεδα ή έχεις προστασία σε οτιδήποτε σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο 16-17/7 φαντάζει πιεστικό και κρύβει προβληματισμούς, προβλήματα, διλήμματα ή εντάσεις για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 28/2. 

Από τη MarieDenise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com 

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Δείτε την εκπομπή Αστρα-Πές Ιουλίου 2016:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ