Τα ζώδια της εβδομάδας – ΒΙΝΤΕΟ

Από τη MarieDeniseΔιαμαντή

Άνεση και θετική αίσθηση της πραγματικότητας θα έχετε οι Ταύροι, οι Παρθένοι, αλλά και αρκετοί Αιγόκεροι κι αρκετοί Καρκίνοι (οι τελευταίοι – Αιγόκεροι και Καρκίνοι- αναλόγως του προσωπικού ωροσκοπίου), εφόσον έχετε γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.

Επικοινωνιακά, εμπορικά, αλλά και σ’ επίπεδο μετακινήσεων η εβδομάδα αβαντάρει κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς που γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο των ζωδίων αυτών.

Αναλόγως του ατομικού αστρολογικού χάρτη, λιγότερο ή περισσότερο, η εύνοια στην εν λόγω θεματολογία αφορά και τους Αιγόκερους, αλλά και τους Καρκίνους που έχετε γενέθλια στο β’ δεκαήμερο.  

Ο Ερμής διελαύνει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά: εφόσον μπορείτε, καλό θα είναι ν’ αποφύγετε σημαντικές υπογραφές και τελεσίδικες αποφάσεις προωθώντας, ωστόσο, παράλληλα,  την επαναδιαπραγμάτευση και την οργάνωση των ζητημάτων σας σε κάθ’ επίπεδο.

Όσον αφορά στη χαρά που προέρχεται από τη συναισθηματική / κοινωνική ζωή είτε απ΄ τα οικονομικά είτε ακόμα κι από μια ηθική δικαίωση, η εβδομάδα προσφέρει περισσότερα στους Κριούς, Λέοντες, αλλά και πολλούς Τοξότες και Διδύμους, εφόσον έχετε γενέθλια – αντίστοιχα: από τις 4/4 έως τις 13/4, από τις 6/8 έως τις 15/8, από τις 6/12 έως τις 15/12 κι από τις 4/6 έως τις 14/6. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας επιφυλάσσουν κάτι ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο / τυχερό / θετικό ειδικά σε όσους/ όσες έχετε γεννηθεί στις 6/4, στις 8/8, στις 8/12 και στις 6/6 (υπολογίσατε 1 ημέρα +/- στην ημερομηνία γέννησης)!

Μαχητικοί, αποφασιστικοί, υγιώς ορμητικοί κι αποτελεσματικοί αποδεικνύεστε εν τοις πράγμασιν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα εσείς οι Καρκίνοι που γεννηθήκατε από τις 25/6 έως τις 28/6  και οι Ιχθύες που γεννηθήκατε από τις 23/2 έως τις 26/2.

Με μαεστρία και σωστή διαχείριση (αποφεύγοντας τη ζημιογόνο επιθετικότητα ή την προκλητική συμπεριφορά), φέρνετε θαυμάσια αποτελέσματα κι εσείς οι Σκορπιοί που έχετε γενέθλια από τις 27/10 έως τις 30/10 και Υδροχόοι που γιορτάζετε τα γενέθλιά σας από τις 24/1 έως τις 27/1.

Ταύροι γεννημένοι από τις 24/4 έως τις 27/4  και Λέοντες γεννημένοι από τις 26/7 έως τις 30/7, καλό θα είναι να μετριάσετε τη βιασύνη / επιπολαιότητα / το πείσμα ή και τη νευρικότητα που ενδεχομένως θα μπορούσε να φέρει ζημιές και προβλήματα κατά τις μέρες που ακολουθούν (η τάση αυτή έχει άμεση συνάρτηση με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη όσον αφορά στο τελικό της αποτέλεσμα).

Η αίσθηση μιας «ομπρέλας προστασίας» ισχύει τώρα κυρίως για τους Ταύρους της 13/5 και τους Αιγόκερους της 13/1, αλλά και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς της 15/9 και της 13/3, αντίστοιχα.

Η θέση του Κρόνου προσφέρει σταθερότητα στο βηματισμό υμών των πύρινων και αέρινων που έχετε γενέθλια κοντά στις παρακάτω ημερομηνίες:  2/4, 4/8, 4/12, 2/6, 5/10, 1/2. Εσείς μπορείτε να θέσετε γερές βάσεις σε κάτι που προσπαθείτε να χτίσετε με συνέπεια και εργατικότητα. Επίσης, δύναστε να υπολογίζετε στη στήριξη από τη γραφειοκρατία είτε από κάποιο ανώτερο πρόσωπο στην ιεραρχία. Για τους Διδύμους και τους Τοξότες αυτής της παραγράφου ισχύει παράλληλα η τάση των πιέσεων, των ευθυνών, των προβλημάτων,  αλλά και των ξεκαθαρισμάτων, ακόμα και των εμποδίων ή των καθυστερήσεων,  μια τάση που φυσικά χρήζει μεθοδικότητας και πρόνοιας στην αντιμετώπιση. Ομοίως, καλό θα είναι να υπολογίσετε σε πιέσεις  / ξεκαθαρίσματα / ευθύνες κι εσείς οι Κριοί της 17/4, Καρκίνοι της 19/7, Ζυγοί της 20/10 και Αιγόκεροι της 17/1.

Η εβδομάδα επιφυλάσσει ίσως στιγμές σύγχυσης, αίσθηση ασθενικότητας  / παραίτησης / ανάγκης φυγής, διλήμματα ή προβλήματα σε κάποιους Διδύμους της 28/5, Παρθένους της 30/8, Τοξότες της 29/11, Ιχθύς της 26/2, Κριούς της 12/4, Καρκίνους της 14/7 , Ζυγούς της 15/10  κι Αιγόκερους της 12/1. 

Ευχές για μια εποικοδομητική εβδομάδα!

Παρακολούθησε την εκπομπή «Astra-Πές Ντενίζ 2016: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις»

Από τη MarieDeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com 

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ