Τα ζώδια της εβδομάδας

Κριός

Αισιοδοξία και συμμετοχή σε συλλογικούς χώρους, εξωστρέφεια και κοινωνική διάθεση μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Επικοινωνιακά πετυχαίνεις τους στόχους σου και τα πας καλά σε ζητήματα σπουδών, διαπραγματεύσεων, σε νομικές υποθέσεις και διαγωνισμούς,  αν έχεις γενέθλια από τις 23/3 έως και τις 2/4. Διαχειρίσου έκτακτες αφορμές σύγχυσης και περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου τηρώντας επιφυλακτική στάση εντός της εβδομάδος, αν έχεις γεννηθεί στις 11/4 και στις 14/4.

 

Ταύρος

Αγωνιστικότητα, έντονη φιλοδοξία, στρατηγική δράση χαρακτηρίζουν τώρα τους Ταύρους που έχουν γενέθλια από τις 23/4 έως και τις 28/4, οι οποίοι θα πρέπει ν’ αποφύγουν την προκλητική συμπεριφορά και να διαχειρίζονται με μαεστρία τα τυχόν προβλήματα με ανωτέρους στην εργασία και με πρεσβυτέρους στην οικογένεια. Τύχη ή προστασία εφ’ όλης της ύλης σε αγκαλιάζει αυτήν την εβδομάδα, αν έχεις γεννηθεί από τις 22/4 έως και την 1/5. Ταξίδια, διαγωνισμοί, νομικές υποθέσεις, αναζήτηση μιας επαγγελματικής ευκαιρίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή στο χώρο των εκδόσεων, αγάπες με διαφορά ηλικίας ή με χιλιομετρική απόσταση και σπουδές είναι μόνο κάποια από τα θέματα που υπάγονται στην ευεργεσία των πλανητικών διελεύσεων για το δικό σου ζώδιο. Μια εξέλιξη προσφέρει διέξοδο κι ελπίδες σ’ εσένα της 29/4 σχετικά μ’ ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα.

 

Δίδυμοι

Με πρόθεση εξεύρεσης λύσεων και συμβιβαστική διάθεση σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, μπορείς να συζητήσεις εποικοδομητικά και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις στα πλαίσια σχέσεων και συνεργασιών, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 23/5 έως και τις 2/6.Διαχειρίσου έκτακτες αφορμές σύγχυσης και περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου τηρώντας επιφυλακτική στάση εντός της εβδομάδος, αν έχεις γεννηθεί στις 27/5 και στις 30/5. Υγιής μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, ενθουσιασμός, διεκδίκηση, ορμή για νέες κατακτήσεις σε κάθ’ επίπεδο είναι χαρακτηριστικά των Διδύμων που έχουν γενέθλια από τις 24/5 έως και τις 29/5! Εντάσεις / αλλαγές είναι στο πρόγραμμα κι ενδεχομένως θα κουράσουν ορισμένους εξ’ υμών που έχετε γενέθλια από τις 8/6 έως τις 13/6. 

 

Καρκίνος

Δημιουργικότητα, ενασχόληση με επιχειρήσεις/ παιδιά/ τέχνες, ερωτισμός, αλλά και τάση ν’ αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά αφορούν εσένα που γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Μια εξέλιξη προσφέρει διέξοδο κι ελπίδες σ’ εσένα της 1/7 σχετικά μ’ ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα, σε μια εποχή όπου οι διελεύσεις συμβολίζουν ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες για τους Καρκίνους που έχουν γενέθλια έως και τις 2/7.  Διαχειρίσου έκτακτες αφορμές σύγχυσης και περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου τηρώντας επιφυλακτική στάση εντός της εβδομάδος, αν έχεις γεννηθεί στις 13/7 και στις 16/7.

 

Λέων

Επικοινωνιακά πετυχαίνεις τους στόχους σου και τα πας καλά σε επαφές / συζητήσεις που σχετίζονται με τα παιδιά, με τους έρωτές σου, αλλά και με την επιχειρηματική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 25/7 έως και τις 4/8. Με τον Άρη απέναντί σου, πρόσεξε τη διαχείριση σε σχέσεις και συνεργασίες κι απόφυγε τυχόν εντάσεις, αν γεννήθηκες από τις 26/7 έως και τις 31/7.

 

Παρθένος

Τύχη ή προστασία, ικανοποίηση, αλλά και χαρές από τα παιδιά, από τον έρωτα ή από τις επιχειρήσεις υπόσχονται οι πλανητικές διελεύσεις για εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου από τις 25/8 έως και τις 3/9. Μια εξέλιξη προσφέρει διέξοδο κι ελπίδες σ’ εσένα της 1/9 σχετικά μ’ ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα.  Διαχειρίσου έκτακτες αφορμές σύγχυσης και περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου τηρώντας επιφυλακτική στάση εντός της εβδομάδος, αν έχεις γεννηθεί στις 29/8 και στην 1/9. Εντάσεις / αλλαγές είναι στο πρόγραμμα κι ενδεχομένως θα κουράσουν ορισμένους Παρθένους που έχετε γενέθλια από τις 10/9 έως τις 15/9. 

 

Ζυγός

Υγιής μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, ενθουσιασμός, διεκδίκηση, ερωτισμός, δημιουργικότητα, ορμή για νέες κατακτήσεις σε κάθ’ επίπεδο είναι χαρακτηριστικά των  Ζυγών που έχουν γενέθλια από τις 26/9 έως και την 1/10! Επικοινωνιακά πετυχαίνεις τους στόχους σου και τα πας καλά σε εμπορικές συναλλαγές, διαπραγματεύσεις, σεμινάρια,  δημόσιες σχέσεις, μετακινήσεις, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 25/9 έως και τις 5/10.  Διαχειρίσου έκτακτες αφορμές σύγχυσης και περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου τηρώντας επιφυλακτική στάση εντός της εβδομάδος, αν έχεις γεννηθεί στις 14/10 και στις 17/10.

 

Σκορπιός

Με τον Άρη στον Υδροχόο καλό είναι να διαχειρίζεσαι με ψυχραιμία οποιοδήποτε πρόβλημα και τυχόν εντάσεις / αλλαγές στα πλαίσια της οικογένειας / του σπιτιού / του επαγγελματικού χώρου, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 26/10 έως και τις 31/10. Η ψυχολογική φόρτιση / το άγχος μάλλον είναι στο πρόγραμμα για προσωπικούς λόγους. Βεβαίως, η διέλευση της Αφροδίτης δίνει πολύ καλές προοπτικές μέσ’ από διαδικασίες καλοπροαίρετης συζήτησης, δημοσίων σχέσεων, συνδιαλλαγών, μετακινήσεων, διαπραγματεύσεων, αν γεννήθηκες έως και τις 3/11.  Μια εξέλιξη προσφέρει διέξοδο κι ελπίδες σ’ εσένα της 1/11 σχετικά μ’ ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα.

 

Τοξότης

Με πρόθεση εξεύρεσης λύσεων και συμβιβαστική διάθεση σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, μπορείς να συζητήσεις εποικοδομητικά και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις στα πλαίσια σχέσεων και συνεργασιών, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 24/11 έως και τις 4/12. Κυκλοθυμία, αλλά και αυξημένη τάση για μετακινήσεις και επαφές σε αφορούν, επίσης. Διαχειρίσου έκτακτες αφορμές σύγχυσης και περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου τηρώντας επιφυλακτική στάση εντός της εβδομάδος, αν έχεις γεννηθεί στις 28/11 και στην 1/12. Εντάσεις / αλλαγές είναι στο πρόγραμμα κι ενδεχομένως θα κουράσουν ορισμένους Τοξότες που έχετε γενέθλια από τις 10/12 έως τις 15/12. 

 

Αιγόκερως

Τύχη ή προστασία, ομορφιά, γοητεία και μαγνητισμό ευχάριστων / επωφελών καταστάσεων συμβολίζει η διέλευση της Αφροδίτης για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 24/12 έως και την 1/1. Μια εξέλιξη προσφέρει διέξοδο κι ελπίδες σ’ εσένα της 31/12 σχετικά μ’ ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Διαχειρίσου έκτακτες αφορμές σύγχυσης και περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου τηρώντας επιφυλακτική στάση εντός της εβδομάδος, αν έχεις γεννηθεί στις 11/1 και στις 14/1.

 

Υδροχόος

Αποφασιστικότητα, υγιής αγωνιστικότητα, ενθουσιασμός, διάθεση για νέα ξεκινήματα, αλλά κι επιθετικότητα που πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, είναι χαρακτηριστικά των Υδροχόων που έχουν γενέθλια από τις 23/1 έως και τις 28/1. Επικοινωνιακά πετυχαίνεις τους στόχους σου και τα πας καλά σε επαφές στα πλαίσια συλλογικών χώρων όπου μετέχεις, αλλά και σε συζητήσεις / δημόσιες σχέσεις με φίλους, γνωστούς και συμμάχους εφ’ όλης της ύλης, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 22/1 έως και την 1/ 2. Εμπόριο και μετακινήσεις, επίσης, έχουν καλές προδιαγραφές για εσένα!

 

Ιχθύες

Αισιοδοξία και διάθεση για επεκτάσεις, ταξίδια και νέες εμπειρίες χαρακτηρίζουν πιθανώς πολλούς εξ’ υμών του γ’ δεκαημέρου. Μια εξέλιξη προσφέρει διέξοδο κι ελπίδες σ’ εσένα της 28/2 σχετικά μ’ ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα, σε μια εποχή όπου οι διελεύσεις συμβολίζουν ευκαιρίες για όσους γεννήθηκαν έως και την 1/3, τόσο για τις σχέσεις, όσο και για τις συνεργασίες, εφόσον κινηθείτε με εξωστρέφεια προς γνωστούς και φίλους και σε συλλογικούς χώρους πάσης φύσεως. Διαχειρίσου έκτακτες αφορμές σύγχυσης και περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου τηρώντας επιφυλακτική στάση εντός της εβδομάδος, αν έχεις γεννηθεί στις 25/2 και στις 28/2. Εντάσεις / αλλαγές είναι στο πρόγραμμα κι ενδεχομένως θα κουράσουν ορισμένους Ιχθύς που έχετε γενέθλια από τις 8/3 έως τις 13/3.  

Από τη MarieDeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

 

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

 

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ