Tα πέντε επαγγέλματα που δεν κάνουν για σχέση

Μία σχέση θα πετύχει ή θα αποτύχει ανεξάρτητα από το επάγγελμα των δύο συντρόφων. Σημασία έχει ο χαρακτήρας, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, όμως τι συμβαίνει, αν όλα αυτά επηρεάζονται από το επάγγελμα που επιλέγει κανείς ή το αντίστροφο; Μπορεί τα 5 επαγγέλματα που αναφέρονται ως αυτά που δεν είναι ιδανικά για πιο σοβαρές σχέσεις να έχουν να επιδείξουν και πολλούς επιτυχημένους γάμους, όμως κατά κανόνα, όσοι ασχολούνται στους παρακάτω τύπους επαγγελμάτων, τείνουν να μην θεωρούνται ως ιδανικοί σύντροφοι.

1. Ηθοποιοί: Μπορεί να μην φταίει το Hollywood, η δόξα, τα χρήματα (για όσους εργάζονται και είναι επιτυχημένοι) ή η επιτυχία, αλλά η ίδια η δουλειά. Οι ηθοποιοί δέχονται τη ζήλια των συντρόφων τους για τις ερωτικές σκηνές, αλλά συχνά δημιουργούν ή βρίσκονται σε καταστάσεις που δημιουργούν τις αφορμές για ζήλεια.

2. Ψυχολόγοι: Είναι καλοί ακροατές, αναλύουν τα πάντα και ξέρουν τη σωστή στρατηγική, για να πετύχει μία σχέση. Οι περισσότεροι, όμως, καταλήγουν να ακούν από τους συντρόφους τους τη φράση «μην μου κάνεις ψυχανάλυση εμένα», ακριβώς επειδή είναι δύσκολο να αποχωριστούν την επαγγελματική τους ιδιότητα στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ