Τα έκαναν γυαλιά καρφιά στην Κοζάνη

Ζημιές σε τέσσερα καταστήματα της Κοζάνης, μεταξύ των οποίων και το φαρμακείο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τα έκαναν γυαλιά καρφιά στην Κοζάνη

Ζημιές σε τέσσερα καταστήματα της Κοζάνης, μεταξύ των οποίων και το φαρμακείο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή που βρίσκεται επί της οδού Μακεδονομάχων, προκάλεσε άγνωστος- άγνωστοι, τα ξημερώματα της Κυριακής.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Kozanimedia.gr, ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν τις τζαμαρίες και προκάλεσαν φθορές, ενώ αναζητούνται από την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να εξετάσουν το υλικό από τις κάμερες, ενώ πιθανολογούν πως ο δράστης δεν είχε ως στόχο τόσο το φαρμακείο του περιφερειάρχη, που έχει τη μικρότερη ζημιά από όλα, αλλά γενικότερα καταστήματα της περιοχής, ίσως και υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Πηγή: Kozanimedia.gr

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.