Τα ευτράπελα της κακοκαιρίας “Μπάλλος” – Το στρώμα, το κανό και η σκάλα

Μπορεί η κακοκαιρία “Μπάλλος” να προκάλεσε πλημμύρες και πλήθος προβλημάτων, αλλά ανέδειξε και την ευρηματικότητα κάποιων.

Καθώς η σφοδρή βροχόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, άνδρας κατάφερε να φτάσει στο αυτοκίνητό του περπατώντας πάνω σε σκάλα. Τα πλάνα κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και καταγράφουν την προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο πάνω στη σκάλα και να φτάσει στο αυτοκίνητο χωρίς να βρέξει τα πόδια του και χωρίς να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Σε άλλο βίντεο που προέρχεται από την πλημμυρισμένη Χαμοστέρνας, όπου η στάθμη του νερού έχει φθάσει την είσοδο λεωφορείου το οποίο έχει πλημμυρίσει μάλιστα, καταγράφεται στρώμα να επιπλέει στην επιφάνεια του νερού, σαν άλλο στρώμα θαλάσσης.

Άλλος επέλεξε να μετακινηθεί με κανό, κρατώντας παράλληλα την ομπρέλα του, αντιμετωπίζοντας προφανώς με χιούμορ την κατάσταση.

 

Από την καταρρακτώδη βροχή, πλημμύρισε και ένα σχολείο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, οι μαθητές φαίνονται να έχουν σχηματίσει έναν διάδρομο από θρανία και καρέκλες, προκειμένου να καταφέρουν να βγουν από την αίθουσα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.