Τα χιόνια έφεραν την… White Sunday: Η πρώτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για αντιολισθητικές αλυσίδες

Από την Βlack Friday στην… White Sunday, καθώς στα λευκά ντύθηκαν αρκετές περιοχές της Κεντρικής και  Βόρειας Ελλάδας, λίγο πριν μας μας αποχαιρετήσει ο Νοέμβριος. Η πτώση της θερμοκρασίας έφερε τα πρώτα χιόνια σε περιοχές όπως η Φλώρινα, τα Γρεβενά, το Μέτσοβο αλλά και τα Τρίκαλα.

Χιονόπτωση σημειώνεται και στη Κεντρική Μακεδονία, με την ΕΛ.ΑΣ. να εκδίδει την πρώτη ανακοίνωση για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων τον φετινό χειμώνα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματα που κινούνται από το 14 έως το 26 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – χιονοδρομικό κέντρο Σελίου και από το 10 έως το 20 χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας – Σελίου.

Στα Τρίκαλα, χιονίζει από χθες βράδυ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθαρίζουν συνεχώς το οδόστρωμα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων, κυρίως στην επαρχιακή οδό Ελάτης – Περτουλίου – Νεραϊδοχωρίου.

Σύμφωνα με τα trikalaola, τα αυτοκίνητα κινούνται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες και υπάρχουν πολλοί επισκέπτες αυτή τη στιγμή με Ι.Χ. και λεωφορεία. Η θερμοκρασία έχει πέσει κάτω από το μηδέν και σύμφωνα με τις προβλέψεις, απόψε και αύριο θα υπάρχει συνεχόμενη χιονόπτωση στην περιοχή.

Τρίκαλα

Τρίκαλα

Τρίκαλα

Χιονισμένο και χριστουγεννιάτικο το Νυμφαίο Φλώρινας, από το πρωί της Κυριακής, ντύθηκε στα λευκά για πρώτη φορά στον φετινό χειμώνα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του kozanimedia:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ