Τα “ακούει” από παντού η ΠΝΟ

Τεράστια ζημιά στη νησιωτική τοπική οικονομία θα επιφέρει η απεργιακή κινητοποίηση τη Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη που έχει εξαγγείλει η ΠΝΟ, σύμφωνα με το επιμελητήριο Ρεθύμνου.

Τα τέσσερα επιμελητήρια της Κρήτης με κοινό υπόμνημά τους, που απέστειλαν στην υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου, ζητούν από την Πανελλήνιο Ναυτική Ομοσπονδία να αναστείλει τις προγραμματισμένες για την Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη απεργιακές κινητοποιήσεις και τονίζουν: ”σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο τουρισμός μας, έρχεται η ανακοίνωση της ΠΝΟ για μια κινητοποίηση, η οποία θα επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά, στην τοπική οικονομία, στα αγροτικά προϊόντα και στον πολύπαθο τουρισμό μας”.

Τα επιμελητήρια -σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου- καλούν την ΠΝΟ να λάβει υπόψη της ότι ”κανένα όφελος δεν θα έχει στα δίκαια αιτήματά της. Κανείς δεν δικαιώνει τον αγώνα του με το να “πληγώνει” άλλες κοινωνικές και οικονομικές ομάδες”.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ