Ανησυχία και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι τα αλλαντικά είναι καρκινογόνα.
Το μπέικον, τα λουκάνικα και πολλά άλλα προϊόντα μπήκαν στο στόχαστρο, τη στιγμή που ο Οργανισμός γνωστοποίησε ότι το επεξεργασμένο κρέας είναι πιθανόν καρκινογόνο. Ομως, ο κίνδυνος δεν κρύβεται μόνο εκεί.
Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr
Δείτε επίσης:
Η κατανάλωση καφέ μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του στόματος
Η Νατάσα Παζαΐτη …χορεύει σε βίντεο κατά του καρκίνου του μαστού – ΒΙΝΤΕΟ