Τα 10 τρόφιμα που μειώνουν δραστικά τον κίνδυνο του Αλτσχάιμερ

Ένα πρόγραμμα διατροφής που μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο αναπτύξεως νόσου Αλτσχάιμερ επινόησαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα, που είναι γνωστό με το ακρωνύμιο MIND, χωρίζει τα τρόφιμα σε 15 ομάδες, οι 10 εκ των οποίων ωφελούν την υγεία του εγκεφάλου και πρέπει να αποτελούν κορμό της διατροφής και οι πέντε την βλάπτουν και πρέπει να περιοριστεί η κατανάλωσή τους. Διαβάστε αναλυτικά στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ