Σύζυγος Χαρδαλιά: Ευχαριστώ τον Θεό – Θα μπορούσαμε να είχαμε θύμα – ΒΙΝΤΕΟ

Τρία άτομα φέρονται να εμπλέκονται στις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η κα. Γιώτα Παναγιωτοπούλου μιλώντας στο Star περιέγραψε τα όσα έχουν καταγραφεί στις κάμερες και υποστήριξε: «Το υλικό δείχνει τρία άτομα που εμπλέκονται σε αυτήν την ενέργεια. Ένας άνδρας περνάει πρώτος και δίνει σήμα, βγαίνουν από τη γωνία οι δυο που την εκτέλεσαν. Ο ένας έρχεται στην είσοδο αφήνει σακίδια και ο άλλος στη βιτρίνα απέναντι. Μετά οι δυο έφυγαν τρέχοντας στο στενό, ο τρίτος δεν φαίνεται να έχει άμεση σχέση εγώ εικάζω. Είναι με κουκούλες γιατί όπως πάντα κρύβονται. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και θα έχουμε εξελίξεις».

Η σύζυγος του κ. Χαρδαλιά ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να την εκφοβίσουν και δεν τους φοβάται. «Είμαι 25 χρόνια στον χώρο της γυμναστικής, εργάζομαι από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν είχα ποτέ καμία απειλή από κανέναν. Δεν θέλω να κάνω αξιολογήσεις, αλλά προφανώς από εκεί (σ.σ. τον σύζυγό μου) ξεκινάει το ζήτημα. Δεν φοβόμαστε παιδιά, ας αναλογιστούν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε θύμα», είπε ακόμη η κα. Παναγιωτοπούλου που αναφέρθηκε και στον άνδρα που επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά και παραλίγο να γίνει το θύμα της επίθεσης.

«Αυτό που με έχει στεναχωρήσει είναι ότι παραλίγο να έχουμε θύμα, έναν νεαρό που προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά και τον ευχαριστώ πολύ. Ένα βήμα να είχε κάνει μπορεί να είχαμε άλλη εξέλιξη. Το παιδί είχε άγιο όπως είπε. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ τον Θεό και την τύχη που τον βοήθησε να το αποφύγει, γιατί ήταν θέμα τύχης», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ