Παναγιώτης Τζένος: Συντετριμμένος ο Αλέξης Κούγιας – «Μαύρη η σημερινή μέρα, έχασα τον αδελφό μου»

Συντετριμμένος είναι ο Αλέξης Κούγιας μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Παναγιώτη Τζένου.

Πέθανε ο δημοσιογράφος και γενικός διευθυντής του ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν στενός φίλος του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Έχασα τον αδελφό μου, έχασα τον φίλο μου, έχασα έναν υπέροχο άνθρωπο».

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου των “Παραπολιτικών” έφυγε από την ζωή “προδομένος” από την καρδιά του, αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου

«Σήμερα, είναι μαύρη ημέρα για εμένα, για τα παιδιά μου και για τους συνεργάτες μου. Έχασα τον αδελφό μου, έχασα τον φίλο μου, έχασα έναν υπέροχο άνθρωπο.

Μόνο εγώ, ο Γιάννης ο Κουρτάκης και ο Θανάσης ο Φουσκίδης, εκτός από την υπέροχη σύζυγό του και το παιδί του, νιώθουμε αυτόν τον πόνο που μπορεί να σου δώσει στην καθημερινότητά σου η απώλεια του αναντικατάστατου. Τα τελευταία 10 χρόνια εμείς οι τέσσερις είμαστε σαν μια οικογένεια.

Έφυγε την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Έφυγε τώρα που έδρεπε τους καρπούς μιας υπεράνθρωπης προσπάθειας επιβίωσης μετά το άγριο κυνηγητό του Καμμένου, του Φιλιππάκη και όλων όσων εκρύβοντο από πίσω τους, γιατί ποτέ δεν λύγισε, ποτέ δεν φοβήθηκε την παντοδυναμία της τότε εξουσίας τους, που τον οδήγησε μέχρι και στα μπουντρούμια της Ασφάλειας Αθηνών σ’ εκείνην τη βρώμικη σκευωρία εις βάρος του και εις βάρος του Γιάννη Κουρτάκη, όταν για να τους κλείσουν το στόμα ο Καμμένος και η γυναίκα του ενεργοποιώντας το παρακράτος της τότε εξουσίας τους, σε συνεργασία με Εισαγγελείς και επίορκους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. ,τους κατηγόρησαν ως εκβιαστές, γιατί δεν λύγισαν και αποκάλυψαν όλες τις παρανομίες ενός παρακράτους.

Από σήμερα, ούτε η δική μου ζωή, ούτε του Γιάννη Κουρτάκη, ούτε του Θανάση Φουσκίδη θα είναι ίδια.

Εύχομαι κουράγιο στην Ανδριάνα να αντιμετωπίσει το αδιανόητο και να γνωρίζει ότι όλοι εμείς, τα αδέλφια του Παναγιώτη Τζένου θα είμαστε κάθε λεπτό κοντά της και κοντά στο παιδί της για να καλύπτουμε το κάθε κενό που αφήνει ο θάνατος του Παναγιώτη.

Αθήνα, 9/1/2023
Αλέξης Κούγιας»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ