Συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για δύο πτήσεις της Emirates – Πληροφορίες για ύποπτο επιβάτη

Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για δύο πτήσεις της Emirates, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδεχομένως να επιβαίνει κάποιο ύποπτο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για μία πτήση της εταιρείας που είχε προορισμό το Ντουμπάι και δεν έφυγε ποτέ και για μία πτήση με προορισμό τη Νέα Υόρκη, η οποία επιστρέφει στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Οι αμερικανικές Αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές ότι σε μία από τις δύο πτήσεις επιβαίνει κάποιο άτομο, που είναι πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, επισημάνθηκε ότι ενδεχομένως σε κάποια από τις δύο πτήσεις να εκδηλωθεί «ενέργεια» στο αεροπλάνο, δηλαδή είτε θα έχει τοποθετηθεί βόμβα είτε θα γίνει αεροπειρατεία.

Αποδέκτης της συγκεκριμένης πληροφορίας ήταν η ΕΥΠ και την διαβίβασε στις άλλες αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας έχουν σπεύσει κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας και ελέγχουν όλους τους επιβάτες της πρώτης πτήσης, που θα έφευγε για το Ντουμπάι, ενώ βρίσκονται σε αναμονή για την άφιξη και της δεύτερης πτήσης που είχε προορισμό τη Νέα Υόρκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ