Συναγερμός στην Νίκαια με οπλοφόρο που κρυβόταν σε σπίτι – Τον βρήκαν μέσα στο πατάρι

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην Άμεση Δράση μετά την καταγγελία δύο αλλοδαπών από το Πακιστάν ότι δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι τους στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη 392 στην Νίκαια και τους ζήτησαν να φύγουν.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν έξω από την πολυκατοικία έναν άνδρα και τον κράτησαν στο σημείο για να δουν εάν εχει σχεση με το περιστατικό. Οι δύο αλλοδαποί ενημέρωσαν τους αστυνομικούς πως ο δεύτερος άνδρας που πριν από λίγα λεπτά τους απειλούσε είχε βρει καταφύγιο στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Η γυναίκα αρχικά αρνιόταν τα όσα ανέφεραν οι δύο αλλοδαποί και δεν άνοιγε την πόρτα στους αστυνομικούς. Μετά από λίγα λεπτά άνοιξε και οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα για να ελέγξουν εάν βρισκόταν το άτομο που ανέφεραν οι αλλοδαποί.

Τελικά βρήκαν τον άνδρα κρυμμένο μέσα στο πατάρι και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με τους Πακιστανούς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού τους απειλούσε για να φύγουν από το σπίτι. Η αστυνομία έχει συλλάβει τους δύο άνδρες και ιδιοκτήτρια του σπιτιού που απείλησαν τους αλλοδαπούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ