Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για μαυροντυμένο άνδρα στα Μελίσσια – “Παγώνουν το αίμα” οι καταγγελίες για επιθέσεις σε παιδιά

Φόβο και τρόμο έχει προκαλέσει στα ανήλικα παιδιά που κυκλοφορούν στα Μελίσσια ένας βίαιος άγνωστος άνδρας, ο οποίος επιτίθεται χωρίς προφανή λόφο και τα χτυπάει αλύπητα.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει δεχτεί δύο καταγγελίες για επιθέσεις με δράστη έναν εύσωμο φαλακρό άνδρα με μαύρη μπλούζα και τις ερευνά με προσοχή.

Τελευταίο θύμα του ήταν μια 11χρονη μαθήτρια στην οποία επιτέθηκε την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης, που επέστρεψε στο σπίτι της τρομοκρατημένη και σε κατάσταση σοκ, ο δράστης τραυμάτισε το άτυχο κορίτσι χτυπώντας το άγρια με γροθιές στο πρόσωπο.

Αμέσως ενημερώθηκε για το περιστατικό η αστυνομία, στην οποία έδωσαν κατάθεση τόσο η 11χρονη όσο και οι γονείς της. Στις αρχές σήμανε συναγερμός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία αυτή ήταν η δεύτερη μέσα σε 24 ώρες για την ίδια περιοχή. Το βράδυ της Παρασκευής ένα 16χρονο αγόρι κατήγγειλε ότι υπέστη επίθεση με τον ίδιο τρόπο.

Η μητέρα της ανήλικης Βίκυ Λύγκου, ιδιοκτήτρια κέντρου σπουδών του εξωτερικού η οποία είχε κατέβει και υποψήφια δημοτική σύμβουλος δημοσιοποίησε την επίθεση εναντίον του παιδιού της με ανάρτησή της στο Facebook.

“SOS τώρα. Η Κλεονίκη μου δέχτηκε επίθεση με μπουνιές από άγνωστο άνδρα, φαλακρό και χοντρό, με μαύρη μπλούζα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια. Το παιδί είναι σε σοκ. Έχει κληθεί η αστυνομία. Κοινοποιήστε”.

Πηγή πληροφοριών εφημερίδα “Espresso”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ