Συναγερμός στη Ρόδο: Εξαφανίστηκαν τρία ανήλικα αδέλφια από χώρο παιδικής προστασίας

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρόδο, έπειτα από την εξαφάνιση τριών ανήλικων αδερφών από χώρο παιδικής προστασίας.

Πρόκειται για η 13χρονη Τσαμπίκα Δ., τον 9χρονο Τσαμπίκο Σ. και την 7χρονη Σταυρούλα Σ., όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» που προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο.

Συναγερμός στη Ρόδο: Εξαφανίστηκαν τρία ανήλικα αδέρφια από χώρο παιδικής προστασίας

Η Τσαμπίκα Δ. 13 ετών έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια. Φορούσε μωβ αθλητική φόρμα και κοντό αμάνικο ριγέ μπλουζάκι.

Ο Τσαμπίκος Σ. 9 ετών, έχει ύψος 1.40 μ, έχει κανονικό βάρος, έχει κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, κόκκινο κοντομάνικο και κόκκινη ζακέτα.

Η Σταυρούλα Σ. 7 ετών, έχει ύψος 1.20 μ, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, καλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ