Μάθιου Πέρι: Το συγκινητικό «αντίο» της «Φοίβη» στον «Τσάντλερ» – «Ευχαριστώ για τον χρόνο που είχα μαζί σου»

Με μία φωτογραφία polaroid και ένα συγκινητικό κείμενο για το δικό τους, ξεχωριστό «δέσιμο», αποχαιρέτησε δημόσια η Λίζα Κούντροου, η τηλεοπτική «Φοίβη Μπουφέι», τον καλό της φίλο και συνάδελφο Μάθιου Πέρι, τον τηλεοπτικό «Τσάντλερ Μπινγκ».

Μάθιου Πέρι: Ο «Ρος» αποχαιρετά τον «Τσάντλερ» – «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, σε φαντάζομαι εκεί ψηλά»

Η Λίζα Κούντροου και ο Μάθιου Πέρι είχαν έναν πολύ ισχυρό δεσμό με την ηθοποιό να προλογίζει μάλιστα και την αυτοβιογραφία του Πέρι με τίτλο, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», η οποία κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Aναλυτικά η Λίζα Κούντροου έγραψε: 

«Γυρίσαμε τον πιλότο του “Friends like us”, μας πρόβαλαν αμέσως, ήμασταν στα Upfonts του ΝBC. Έπειτα… πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό όσο δενόμασταν. Σε ευχαριστώ για αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που πονούσαν οι μύες μου και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Σε ευχαριστώ για την ανοιχτή σου καρδιά σε μια σχέση για έξι που απαιτούσε συμβιβασμό. Και πολλή “κουβέντα”. Σε ευχαριστώ που εμφανίστηκες στη δουλειά όταν δεν ήσουν καλά και μετά ήσουν λαμπρός. Σε ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για τη ΧΑΡΑ και την ΑΓΑΠΗ γνωρίζοντάς σε. Ευχαριστώ για τον χρόνο που είχα μαζί σου, Μάθιου.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ