Μάθιου Πέρι: Ο «Ρος» αποχαιρετά τον «Τσάντλερ» – «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, σε φαντάζομαι εκεί ψηλά»

Το δικό του «αντίο» στον Μάθιου Πέρι είπε μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

Συγκλονίζει το «αντίο» της Τζένιφερ Άνιστον στον Μάθιου Πέρι: «Σου μιλάω κάθε μέρα…»

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός Ρος στη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια», αποχαιρέτησε σήμερα (15/11) τον Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών.

Ο Σουίμερ ανέβασε μία κοινή φωτογραφία με τον επί σειρά ετών συμπρωταγωνιστή του γράφοντας στη λεζάντα: «Μάτι, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το άψογο κωμικό σου timing και την ερμηνεία σου.

Μάθιου Πέρι: Το «αντίο» της Μόνικα στον Τσάντλερ – «Μου λείπεις κάθε μέρα»

Θα μπορούσες να πάρεις μία απλή γραμμή από το σενάριο και να την μετατρέψεις σε ό,τι ήθελες εσύ, με αποτέλεσμα να γίνει τόσο εντελώς πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο, που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εκπλήσσει.

Και είχες καρδιά. Ήσουν γενναιόδωρος και το μοιράσθηκες αυτό μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία οικογένεια από έξι ανθρώπους που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Αυτή η φωτογραφία είναι από μία από τις αγαπημένες μου στιγμές, μαζί σου. Τώρα, με κάνει να χαμογελώ και να θρηνώ ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες: “Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Schwimmer (@_schwim_)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ