Συναγερμός για ύποπτους φακέλους στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε Καλαμάτα και Ναύπλιο – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής, ο εντοπισμός ύποπτων φακέλων στο κτίριο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Οι τρεις φάκελοι είχαν παραλήπτη τους προέδρους των τμημάτων του Πανεπιστημίου, είναι γραμμένοι στα αγγλικά και έχουν αποστολέα από την Ινδία.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του φακέλου ειδοποιήθηκαν οι αρχές και η αστυνομία απέκλεισε το κτίριο, ενώ στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες , τους φακέλους θα παραλάβει κλιμάκιο της αστυνομίας με κατάλληλο εξοπλισμό.

Συναγερμός για ύποπτο φάκελο στη Γραμματεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο

Συναγερμός σήμανε και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, μετά από ενημέρωση για περίεργο δέμα και στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Μιλώντας στις Αργολικές Ειδήσεις ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου Πυραγός Βασίλης Αλεξόπουλος σημείωσε ότι ο δυνάμεις της ΕΜΑΚ με ειδικές στολές θα παραλάβουν τον ύποπτο φάκελο και θα προχώρησαν σε σφράγισμα του.

Πηγή: tharrosnews.gr, argolikeseidhseis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ