Συναγερμός για το ματς Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ: Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα μέτρα ασφαλείας

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές ενόψει του αποψινού ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», μετά την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από χούλιγκαν και τα άγρια επεισόδια, που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Θα φας καμία μαχαιριά αύριο και θα τρέχεις» – Τα μηνύματα οπαδών πριν από την δολοφονική επιδρομή

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα μέτρα ασφαλείας, σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν νέα έκτροπα. Η Αθήνα αναμένεται να γίνει «αστακός» υπό τον φόβο πρόκλησης νέων επεισοδίων.

Επί τάπητος θα βρεθεί ο ειδικός επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ., καθώς διακινούνται πληροφορίες ότι εκατοντάδες οργανωμένοι οπαδοί της γαλλικής Μαρσέιγ, της ιταλικής Λιβόρνο αλλά και της Γερμανικής Ζανκτ Πάουλι, που έχουν κοντινές σχέσεις με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, θα προσπαθήσουν να έρθουν στην Ελλάδα και εκφράζονται φόβοι ότι ενδεχομένως να θελήσουν να εκδικηθούν για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα 8 μοιραία λάθη της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησαν στα αιματηρά επεισόδια με έναν νεκρό και 8 τραυματίες

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι οι αστυνομικοί πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό κι άλλων Κροατών οπαδών, που συμμετείχαν στα έκτροπα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν έχουν συλληφθεί ακόμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ