Συναγερμός για την εξαφάνιση 60χρονου από το Γαλάτσι – ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό 60χρονου άνδρα, του οποίου η τύχη αγνοείται από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, όταν εξαφανίστηκε από το Γαλάτσι. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την εξαφάνισή του. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 30/8/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή Γαλάτσι, ο κύριος Γεώργιος Μπουγιούρης, 60 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα στις 2/9/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γεώργιος Μπουγιούρης , έχει ύψος 1,80 μ., έχει 110 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά , και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι πουκάμισο, μπλε παντελόνι , αθλητικά μπλε παπούτσια και κρατούσε πορτοκαλί φάκελο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ