Συμμορία ανηλίκων: Στο “μικροσκόπιο” τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων

Στο “μικροσκόπιο” των αστυνομικών αρχών έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα των τριών συλληφθέντων για συμμετοχή στη σκληρή συμμορία ανηλίκων, που δρούσε στην Αττική.

Τα κινητά τους έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, προκειμένου να γίνουν αναλύσεις και να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματα των αδίστακτων μελών της συμμορίας, που έσπερνε τον τρόμο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ανήλικοι δράστες κατέγραφαν σε βίντεο τις επιθέσεις που εξαπέλυαν, τόσο για “παραδειγματισμό” άλλων υποψήφιων θυμάτων τους όσο και για προσωπικά τους “τρόπαια”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ, υπάρχουν κι άλλα παιδιά, θύματα της συγκεκριμένης συμμορίας, που θέλουν να μιλήσουν και να περιγράψουν τα όσα έζησαν στα χέρια των δραστών, που τους χτυπούσαν ή ακόμη και τους μαχαίρωναν προκειμένου να τους αρπάξουν το χαρτζιλίκι ή το κινητό τους τηλέφωνο.

Αυτό, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θα βοηθήσει στην εξέλιξη των ερευνών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί αναζητούν δύο συγκεκριμένα άτομα ως μέλη της συμμορίας, ενώ εκτιμάται ότι υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη 10 ανήλικοι, που είναι μέλη αλλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ