Συμμορία ανηλίκων πίσω από 40 κλοπές

Στο σχηματισμό δικογραφίας για εγκληματική οργάνωση προχωρούν οι διωκτικές αρχές για την περιβόητη συμμορία των ανηλίκων από το Δροσερό Ξάνθης... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στο σχηματισμό δικογραφίας για εγκληματική οργάνωση προχωρούν οι διωκτικές αρχές για την περιβόητη συμμορία των ανηλίκων από το Δροσερό Ξάνθης.

Σύμφωνα με το XanthiPress.gr, πρόκειται για 7 ανήλικους, η συμμετοχή των οποίων έχει ταυτοποιηθεί σε 40 περιπτώσεις κλοπών στην πόλη της Ξάνθης και για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

8 ετών ο μικρότερος

Το Νοέμβριο είχαν συλληφθεί για πρώτη φορά με το μικρότερο μέλος να είναι 8 ετών και το μεγαλύτερο 15 ετών. Μάλιστα ο 15χρονος οδηγήθηκε στο αναμορφωτήριο.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά ενέτειναν τη δράση τους. Αυξήθηκαν σε 7 και «χτυπούσαν» σπίτια, δικηγορικά γραφεία αλλά και μηχανάκια –έχουν κλέψει 7 δίκυκλα τα οποία πούλησαν για παλιοσίδερα.

ΠΗΓΗ: XanthiPress.gr

Διαβάστε επίσης

ΣΟΚ – Ανήλικοι εκβίαζαν κορίτσια 10-13 ετών

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.