Σύλληψη για την φωτιά στην Κερατέα: «Μου ξέφυγε, ζητάω συγγνώμη»

Την δική του εκδοχή για το τι συνέβη και ξεκίνησε η φωτιά στην Κερατέα έδωσε στις αρχές ο άνδρας που συνελήφθη και ζήτησε συγγνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούσε θερμές εργασίες και ήταν απρόσεκτος: «Εκτελούσα εργασίες και δεν πρόσεξα. Μου ξέφυγε. Ζητάω συγγνώμη για αυτό που έγινε ήταν λάθος μου», υποστήριξε στην προανακριτική του απολογία.

Μία σύλληψη για την φωτιά στην Κερατέα

Του Μίλτου Σακελλάρη

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα σήμερα ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου.

Φωτιά τώρα στην Κερατέα – Οι πρώτες εικόνες

Κατηγορείται ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε ξηρά χόρτα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης θερμών εργασιών. Σημειώνεται πως για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Εικόνες από την φωτιά στην Κερατέα

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, ανάμεσα στην Κερατέα και την Μεγάλη Αυλή, όπου υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες δεν απείλησαν άμεσα σπίτια.

φωτιά Κερατέα
Πυροπροστασία δασών Λαυρεωτικής
φωτιά Κερατέα
Πυροπροστασία δασών Λαυρεωτικής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ