Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα πάθους στα Χανιά – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Συγκλονιστικά στοιχεία προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση την οποία πραγματοποίησε στην άτυχη 49χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον 47χρονο σύντροφό της στη Χαλέπα Χανίων, ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης.

Σύμφωνα με το πόρισμά του ιατροδικαστή, το θύμα δέχθηκε συνολικά έξι με επτά σφαίρες στην πλάτη και στα πόδια. Συγκεκριμένα όπως λέει ο κ. Μπελιβάνης η 49χρονη δέχθηκε τρεις – τέσσερις βολές στην πλάτη και τις υπόλοιπες στα πόδια, από την μπροστινή πλευρά. Μία από τις σφαίρες που δέχθηκε το θύμα ήταν από εξοστρακισμό και αφορά στον αριστερό βραχίονα.

Σύμφωνα με κ. Μπελιβάνη που μίλησε στο ekriti αιτία θανάτου της άτυχης 49χρονης ήταν η απώλεια αίματος ενώ για την απόσταση από την οποία πυροβολήθηκε το θύμα, αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι μεγαλύτερη των 45 εκατοστών.

Όσον αφορά στον 47χρονο αυτόχειρα, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι ο θάνατος του είναι συνέπεια “καθαρής αυτοκτονίας”. Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με το δεξί χέρι, από δεξιά προς τα αριστερά.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε την Τρίτη όταν η κόρη του θύματος που διαμένει εκτός Κρήτης, πήγε στο σπίτι της μητέρας της. Εκεί, αντίκρισε τα άψυχα σώματα και των δύο και σε κατάσταση πανικού ενημέρωσε τις Αρχές.

Το έγκλημα το οποίο συνοδεύτηκε από την αυτοχειρία του 47χρονου συντρόφου της γυναίκας, φαίνεται ότι έγινε λίγες ώρες πριν βρεθούν τα πτώματα κι αυτό γιατί όταν αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τραγωδία, τα πτώματα ήταν σε κατάσταση ακαμψίας.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ