Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας: Θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω ισχυρίζεται ότι η κόρη του δεν αυτοκτόνησε και έχει βάλει στόχο ζωής να βρει εκείνους που ευθύνονται για τον θάνατό της.

“Η κόρη μου χάθηκε, κάποιοι είναι υπαίτιοι, κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Θα είμαι παρών να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί αλλά ύπουλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω την ημέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς”, είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας μιλώντας στο STAR και πρόσθεσε:

“Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες οι οποίες δεν ήταν αυτοκτονίες… Εκείνο που θέλω είναι να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω”.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν φίλοι της φοιτήτριας. Πρώτος όμως θα πάει ο πατέρας της, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Κώστα Τζαβάρα, θα προσκομίσει σημαντικά στοιχεία.

“Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού”, ανέφερε ο κ. Τζαβάρας.

Δόθηκε εντολή για άρση του απορρήτου επικοινωνιών της 22χρονης. Ανάκτηση των δεδομένων του facebook και του Instagram, τα αρχεία των οποίων μέσα στο ipad και στο laptop της Αρετής είχαν διαγραφεί, καθώς και τις συνδιαλέξεις που είχε μέσω του κινητού της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

@-webkit-keyframes loading-spinner-rotate { 100% { -webkit-transform:rotate(360deg); transform:rotate(360deg); } } @keyframes loading-spinner-rotate { 100% { -webkit-transform:rotate(360deg); transform:rotate(360deg); } } @-webkit-keyframes loading-spinner-dash { 0% { stroke-dasharray: 1, 200; stroke-dashoffset: 0; } 50% { stroke-dasharray: 89, 200; stroke-dashoffset: -35px; } 100% { stroke-dasharray: 89, 200; stroke-dashoffset: -124px; } } @keyframes loading-spinner-dash { 0% { stroke-dasharray: 1, 200; stroke-dashoffset: 0; } 50% { stroke-dasharray: 89, 200; stroke-dashoffset: -35px; } 100% { stroke-dasharray: 89, 200; stroke-dashoffset: -124px; } }

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.