Πρώην σατανιστής μιλά στον ΑΝΤ1 για τους λάτρεις του Εωσφόρου στην Ελλάδα -ΒΙΝΤΕΟ

Μνήμες από τη δράση των σατανιστών της Παλλήνης ξυπνούν με την περίπτωση της φοιτήτριας στο Αιγάλεω.

Μικρές σατανιστικές οργανώσεις συνεχίζουν να δρουν στη χώρα μας μέσω Διαδικτύου. Οι οργανώσεις αυτές δεν έχουν συγκεκριμένη διάρθρωση και δομή, πρόκειται για μικρές αποκομμένες ομάδες, με αρχηγούς, μυητές και βασικό εργαλείο το Διαδίκτυο.

Πρώην μέλος σατανιστικής ομάδας μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αποκαλύπτει τρόπους μύησης νέων μελών: “Όταν ήμασταν μαζί όλοι προβαίναμε σε τελετές, σε επικλήσεις. Μην έχει κανείς καμία ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για παιδάκια που πάνε να πούνε “περνάει-περνάει η μέλισσα!”. Μιλάμε για θρησκεία δολοφόνων. Στην αρχή υπάρχουν αναστολές. Βέβαια γίνεται χρήση ψυχοτρόπων ουσιών και ο πανσεξουαλισμός που υπάρχει μέσα δεν αφήνει εύκολα κάποιον να προβληματιστεί σε πρώτη φάση”.

“Παρέχει και χρήματα αν κάποιος έχει ανάγκη και κάποιες ψυχότροπες ουσίες. Όλο αυτό το κλίμα δημιουργεί μια ασφάλεια. Βέβαια υπάρχει και ο “μέντορας” που παρακολουθεί και καταγράφει βήμα βήμα τη συμπεριφορά του νεοεισερχόμενου και αποφασίζουν το πώς θα μπορέσουν να δεσμεύσουν αυτό το άτομο” προσθέτει.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ