Συγκλονίζει ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ: Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε αυτούς που τον σκότωσαν

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο επικήδειος του 19χρονου γιου του Γιώργου Καραϊβάζ. η κηδεία του οποίου τελέστηκε στη γενέτειρά του, στο Καλλίφυτο της Δράμας.

«Οι άνθρωποι που σκότωσαν τον πατέρα μου φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε που τον σκότωσαν. Θα έψαχνε τον λόγο πίσω από αυτό και δεν θα ήθελε αυτό το γεγονός να τρομοκρατήσει την κοινωνία, μια κοινωνία που παλεύει για την αλήθεια και την ισότητα. Θα ήθελε αυτό το γεγονός να λειτουργήσει ως ελπίδα, να δείξει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του και σε αυτό που λέει και δεν τα παρατάει. Συγγνώμη…δεν…», είπε ενώ λύγισε από το συγκινησιακό βάρος

Ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο “αντίο”

Θρήνος και οδύνη στο τελευταίο “αντίο” στον Γιώργο Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες εκτελεστών το μεσημέρι της Παρασκευής, κηδεύτηκε στον τόπο καταγωγής του, στη Δράμα.

Στην Καλλίφυτο, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας, τελέστηκε σήμερα η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ, παρουσία συγγενών και φίλων.

Η οικογένειά του, η σύζυγος και ο γιός του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, συνόδευσαν τον δημοσιογράφο στην τελευταία του κατοικία, στη Δραμινή γη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο Γιώργος Καραϊβάζ αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. Ο δημοσιογράφος αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του και το έδειχνε συνεχώς, είτε δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε κάνοντας συνεχείς αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά και με τις συχνές επισκέψεις του.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ergasia-press.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ